DSC05956 

LOGOTIPO

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω  ότι στις προσεχείς  εκλογές, για την ανάδειξη αιρετών στα Υπηρεσιακά συμβούλια,θα είμαι υποψήφια για το ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ.

Ο θεσμός του αιρετού  και η συμμετοχή του στα υπηρεσιακά  συμβούλια ήταν και είναι  μια μεγάλη κατάκτηση του κλάδου  μας  που  θα πρέπει  όχι μόνο να διαφυλάξουμε  αλλά και να  ενισχύσουμε .Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε ψηφίζοντας  πρόσωπα  με ήθος,γνώση και εμπειρία.Πρόσωπα με μαχητικότητα και αγωνιστικότητα,  που να έχουν το σθένος, την κοινωνική και πολιτική διαύγεια και αμεροληψία να εργαστούν για να υπηρετήσουν τα δικαιώματά μας.

Είμαι μια μάχιμη εκπαιδευτικός  σαν όλες -ους σας  από το 1989 ως σήμερα  και τώρα υπηρετώ  στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης .Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν παρούσα  στους αγώνες του κλάδου  και αγωνίστηκα για τα δικαιώματά μας απ’ όπου μπορούσα ,είτε εκλεγμένη  (μέλος Δ.Σ.Σουφλίου, μέλος Δ.Σ.Αλεξ/πολης) είτε όχι. Και ουδέποτε επωφελήθηκα ή χρησιμοποίησα το συνδικαλισμό για να προβληθώ ή να έχω ευνοϊκότερη μεταχείριση ,γιατί πάντα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι υπέρμαχος της δικαιοσύνης, της ισονομίας και της αξιοκρατίας όλων των συναδέλφων στις υπηρεσιακές μεταβολές.

Δηλώνω  ότι θα είμαι παρούσα κι από δω και πέρα σε κάθε αγώνα του κλάδου, αλλά και στα καθημερινά ζητήματα της κάθε συναδέλφισσας και του κάθε συναδέλφου.

Τις  δύο τελευταίες διετίες, με τη δική σας ψήφο, ήμουν αναπληρώτρια αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Έβρου. Όσες φορές χρειάστηκε να αναπληρώσω τον αιρετό μας πιστεύω πως στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων και λειτούργησα πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα, την  ισονομία και χωρίς καμία διάκριση στα ζητήματα των συναδέλφων. Έχω δείξει  στην πράξη πώς μπορώ να υποστηρίζω πάντα αυτό που θεωρώ ορθό και δίκιο, να λέω δημόσια τη γνώμη μου και να μην υποχωρώ σε θέματα αρχών και αξιών,όσο κι αν αυτό κοστίζει μερικές φορές.

Ο αιρετός είναι το «μάτι» και το «αυτί» αλλά, κυρίως, η «φωνή» του οργανωμένου κλάδου και των συναδέλφων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Είναι εκεί για να «προστατεύει»  τον εκπαιδευτικό από τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης, να καταγγέλλει,να αποκαλύπτει και να αγωνίζεται για το δίκιο κάθε συναδέλφου/ισσας, πέρα κι έξω από οποιεσδήποτε σκοπιμότητες κομματικές, παραταξιακές ή προσωπικές.

Στις  2 Νοεμβρίου 2016,θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και  ζητώ την εμπιστοσύνη και  τη στήριξή σας στο άτομό  μου  για την ανάδειξή μου ως αιρετού  εκπροσώπου στο ΠΥΣΠΕ Έβρου.

Θέλω να με  κρίνετε με βάση την παρουσία, τη μαχητικότητα, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που όλα αυτά τα χρόνια επέδειξα στον χώρο που υπηρετώ.

     Η ψήφος σας θα είναι τιμή και δέσμευση για μένα…!

                                                                                                               

   Mε συναδελφική   εκτίμηση

              Μαντώ   Νίκου                        

          Κινητό: 6972756575

email:nikoumanto@gmail.com