Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πόλη – Christmas decorations in town

Η τάξη μας συμμετείχε στο πρόγραμμα του Δήμου Σερρών για τον στολισμό της πόλης. Ο Δήμος μας διέθεσε ένα έλατο στην οδό Μεραρχίας το οποίο διακοσμήσαμε με χειροποίητα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά. Μαζί με το Δ2 αναζητήσαμε ιδέες για στολίδια που να αντέχουν σε συνθήκες εξωτερικού χώρου, μαζέψαμε τα ανακυκλώσιμα υλικά και κατασκευάσαμε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα οποία στολίσαμε το δεντράκι.  Στον στολισμό παραβρέθηκε και ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Στεφανίδης. Θερμά ευχαριστούμε επίσης την κ. Μαγδαληνή Καφετζοπούλου, τη δασκάλα των εικαστικών, για την πολύτιμη βοήθειά της.

Μετά το τέλος των γιορτών, αφού το ξεστολίσουμε,  θα φυτέψουμε το δεντράκι στον κήπο του σχολείου, πραγματοποιώντας μια θετική ενέργεια για τη Ζωή στη στεριά που είναι ο Στόχος 15 από τους 17 στόχους του ΟΗΕ για Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση