ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

17 Ιανουαρίου 2014 niforatou andrianh

μακαρονια φουρνου

 

Υλικά:

  • μακαρόνια πένες ή σαλιγκάρι (ένα πακέτο)
  • 250 γρ. γκούντα
  • 200 γρ. ζαμπόν
  • 1 κουτί γάλα νουνού light συμπυκνωμένο
  • βούτυρο

Εκτέλεση:

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί μαζί με το τυρί και το ζαμπόν (σε κομμάτια), ρίχνουμε και το γάλα και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε κομματάκια βουτύρου από επάνω και ψήνουμε. Μπορούμε να βάλουμε και μανιτάρια αν θέλουμε.

Καλή όρεξη.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  ΖΥΜΑΡΙΚΑ .

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.


Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

    Ιστορικό

    Kατηγορίες

    Μεταστοιχεία


    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση