Για τους χρήστες των Windows αναφέρω στα πρόχειρα δύο προγράμματα για καταγραφή της δραστηριότητας της οθόνης.
Το πρώτο προσφέρεται για δοκιμή 30 ημερών και το δεύτερο είναι ανοιχτού κώδικα.
Για να είστε εδώ, σημαίνει ότι με ξέρετε ήδη. Είμαι η Μαρία (Φιλιπποπούλου) και διδάσκω πληροφορική στο 1ο και το 2ο γυμνάσιο Χαριλάου. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι είμαι παντρεμένη με το Θοδωρή, έχω τέσσερα παιδιά και μου αρέσει η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική. Για περισσότερες πληροφορίες, feel free to ask 🙂
βρήκα ένα πρόγραμμα για καταγραφη δραστηριοτητας στην οθονη που είναι τζαμπέ και λέγεται snagit 5.0.2 περαιτέρω πληροφορίες στο συσωληνα (youtube)
Τελικά όπως αποδείχτηκε το snagit είναι πολύ χάλια και δεν σας το συνιστώ να το χρησιμοποιήσετε, όμως αυτό που εγώ χρησιμοποίησα και είναι πολύ καλό είναι το Faststone, το οποίο και χρησιμοποίησα στην εργασία μου της πληροφορικής.
Μπράβο σου , Δημήτρη, που μας μοιράζεσαι την εμπειρία σου. Αυτό είναι ένα από τα καλά του Διαδικτύου. ‘Οτι η γνώση του ενός μπορεί να γίνει γνώση των πολλών.