Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Τηλεδιάσκεψη με Διαιτολόγο

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Τηλεδιάσκεψη με Διαιτολόγο

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 το 1ο Γυμνάσιο Σερρών οργάνωσε  ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου  με τον Διαιτολόγο κ. Δήμου Νικόλαο.

Η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση του 1ου κύκλου της πιλοτικής εφαρμογής των «Εργαστηρίων δεξιοτήτων 21ου αι.» στην Α΄ Γυμνασίου, που είχε ως θεματική του  «Διατροφή και Υγεία-Είμαστε…ό,τι τρώμε», με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Ντάμα Μαρία, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων webex
Οι μαθητές/τριες της Α΄ Γυμνασίου συνδέθηκαν στις  10.10 π.μ. -11.30π.μ.   στην ψηφιακή αίθουσα της Διευθύντριας του σχολείου με την εποπτεία της υπεύθυνης καθηγήτριας των Εργαστηρίων δεξιοτήτων κ.Ντάμα Μαρίας και παρακολούθησαν την αναλυτική και διαδραστική εισήγηση του κ. Δήμου με θέμα:  «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ», ο οποίος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους και απάντησε στα πολλά ερωτήματα που του υπέβαλαν.

Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε οι δράσεις που οργανώνει το σχολείο μας προάγουν τους σκοπούς της πιλοτικής εφαρμογής του προγράμματος, εμπλουτίζουν τη μαθησιακή εμπειρία με νέα ερεθίσματα
και συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας.


Σχολιάστε

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση