ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΙΛΟΥ

ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΙΛΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εργασίες του ομίλου  «Βιοεπιστήμες. Συμβολή στην Έρευνα και την Παραγωγή. Συνεργασία με τις επιστήμες Υγείας, Χημείας, Γεωπονίας, Μαθηματικών και Πληροφορικής», ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, με εξαίρεση την προσθήκη Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας. Τον όμιλο επικούρησαν εξωτερικοί συνεργάτες οι οποίοι προς τέλος των συναντήσεων μετέφεραν στους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες εξιδεικευμένες γνώσεις. Τους συνεργάτες ευχαριστήσαμε  με επιστολή της Δ/νσης του σχολείου. Τους ευχαριστούμε όμως και δημόσια. Με τη χρονική σειρά που συμμετείχαν αυτοί ήταν:

 1. Δουρής Βασίλειος, Επίκουρος Καθηγητής Μοριακής Βιολογίας του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
 2. Δελιδάκης Χρήστος, Καθηγητής Γενετικής του Βιολογικού Τμήματος του    Πανεπιστημίου της Κρήτης.
 3. Χατζηδημητρίου Μαρία, Πρόεδρος του Τμήματος Βιοιατρικών Σπουδών της Σχολής Επιστημών Υγείας του Διεθνούς Παν/μίου Ελλάδος,  Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Ιατρικής Μικροβιολογίας-Ιατρικής Ανοσολογίας, ιδιοκτήτρια Μικροβιολογικού Εργαστηρίου.
 4. Παπαδάκης Ευάγγελος, Καθηγητής Φυσικών και Χημικών Διεργασιών Περιβάλλοντος, Ανθεκτικότητας και Βιωσιμότητας Κατασκευών του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Πατρών.
 5. Tσίκου Δανιέλα, Επίκουρος Καθηγήτρια Μοριακής και Αναπτυξιακής Βιολογίας Φυτών του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Παν/μίου Θεσσαλίας.
 6. Βασιλόπουλος Ιωάννης, Επίκουρος Καθηγητής Γενετικής και Εξέλιξης του Βιολογικού Τμήματος Παν/μίου Πατρών.
 7. Μπόλαρης Σταμάτης, Διδάκτορας Βιολογίας στο Εργαστήριο Φυσιολογίας Ανθρώπου και Ζώων, Εμβρυολόγος στο νοσοκομείο Έλενα της Αθήνας, Ερευνητής Εμβρυολογίας και υπεύθυνος του Εργαστηρίου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Νοσοκομείου.
 8. Βασιλειάδης Αναστάσιος, Διδάκτορας Βιολογίας, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής και Συμβασιούχος Διδάσκοντας του Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
 9. Βλάχος Φίλιππος, Καθηγητής Ψυχοβιολογίας, του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 10. Πούλος Κων/νος, Επίκουρος Καθηγητής Ιχθυοπαθολογίας στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.
 11. Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Ακτινοφυσικός, MSc, PhD. Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής & Πυρηνικής Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
 12. Ζελοβίτης Ιωάννης, Γεωπόνος Διδάκτορας Βιολογικών Επιστημών, Συμβασιούχος Διδάσκων στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
 13. Παπαλουκάς Κων/νος, Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοπληροφορικής στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ιωάννινα 19/04/2021                                                                                          Ο Συντονιστής του Ομίλου

Μαρμαγκάς Αθανάσιος

Βιολόγος MSc

;


Αφήστε μια απάντηση

Copyright © ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΥΚΕΙΟ ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top