ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Πρόγραμμα επισκέψεων μαθητών στην Περιφέρεια Ηπείρου, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τη δομή, τον τρόπο λειτουργίας και τις δράσεις της, έχει  θέσει σε εφαρμογή η Περιφερειακή Αρχή σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα. Η πρωτοβουλία έχει λάβει τη συμβολική ονομασία «Περιφέρεια των εφήβων».

Την Παρασκευή 29-11-2019 στις 12μ.μ οι μαθητές της Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων επισκέφτηκαν την Περιφέρεια Ηπείρου .

Τους μαθητές του σχολείου, που συνοδεύονταν από τον  Δ/ντή  κ. Δημήτριο Αγγέλη και τους εκπαιδευτικούς, κ. Σπύρο Δάφνη  και κ Χρυσούλα Λάππα, τους υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης Αντιπεριφερειάρχες και ο  Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Οδυσσέας Πότσης, που είναι και ο  συντονιστής του προγράμματος.

Οι μαθητές  ξεναγήθηκαν στο κτήριο της Περιφέρειας, και στη συνέχεια από τα έδρανα των περιφερειακών συμβούλων απηύθυναν ερωτήσεις στον Περιφερειάρχη και στους Αντιπεριφερειάρχες για διάφορα γενικά ζητήματα και απορίες που είχαν, και ειδικότερα αυτά που αφορούσαν την Παιδεία, το περιβάλλον και την Αειφόρο ανάπτυξη. .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *