Ενημέρωση μαθητών/τριών της Γ’ Λυκείου για συμμετοχή σε πλου με φρεγάτα και πτήση με Ε/Π του Πολεμικού Ναυτικού : 2018-11-09

Σας ενημερώνουμε ότι το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο και μετά την επιτυχημένη δράση του 2017, όπου μαθητές βίωσαν την εμπειρία πλου με υποβρύχιο, προσκαλεί για μια ακόμα φορά μαθητές/μαθήτριες της Γ’ Λυκείου να δηλώσουν συμμετοχή για πλου με Φρεγάτα και πτήση με Ελικόπτερο του ΠΝ.

Η κλήρωση για την επιλογή των «τυχερών» μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στο Θέατρο PIERCE του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος κατά  την διάρκεια συναυλίας που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του.

Ο πλους της Φρεγάτας και η πτήση με Ελικόπτερο θα πραγματοποιηθούν κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων.

Για τη συμμέτοχη στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης των γονέων και κηδεμόνων για τους/τις ανήλικους/ες μαθητές/τριες έως την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 .

Όσοι κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, θα φιλοξενηθούν την παραμονή του απόπλου με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

Τα ανωτέρω στοιχεία για ενημέρωση των μαθητών/τριών και δήλωση συμμετοχής είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.hellenicnavy.gr/el/enimerosi/anakoinoseis-drastiriotiton/item/11146-plous-mathiton-me-fregata-kai-ptisi-me-e-p-sto-plaisio-eortastikon-ekdiloseon-ag-nikolaou.html

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση