Εξαιρετικά επιτυχημένη και πρωτοποριακή η συμμετοχή του ΓΕΛ Βουλιαγμένης στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο!

Το σχολείο μας συμμετείχε στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής στις 12-14 Απριλίου 2024 με δύο μαθητικές ομάδες και Υπεύθυνη Εκπαιδευτικό τη Δρα Φερεσίδη Καλλιόπη, Φιλόλογο.

Poster ΓΕΛ Βουλιαγμένης

Η μία ομάδα παρουσίασε προφορικά την εισήγησή της με τίτλο «Συμμετέχουμε ενεργά στην Αυτοαξιολόγηση του σχολείου μας» και συμμετείχαν οι μαθήτριες Καραφασούλη Μιχαέλα, Δαλιάνη Μαρία, Καραγκούνη Ξένια, Κρανιά Ευθαλία (τμήμα Α΄2).
Η δεύτερη ομάδα παρουσίασε αναρτημένο poster με τίτλο «Το Σχολικό Πορτρέτο ως Μαθητική Πρόταση για την Αυτοαξιολόγηση του Σχολείου» και συμμετείχαν οι μαθήτριες Καραφασούλη Μιχαέλα, Κατσούλη Μαρία, Κορότκοβα Ζλάτα και οι μαθητές Κατσούλης
Ιωάννης και Κιτζόγλου Δαμιανός (τμήμα Α΄2). Τα κείμενο των δύο εργασιών θα δημοσιευτούν στα επερχόμενα πρακτικά του συνεδρίου.

φωτογραφία 2

φωτογραφία 6

Το Μαθητικό συνέδριο κάλυψε ραδιοφωνικά με συνεντεύξεις η μαθητική ομάδα του Lake Radio με Υπεύθυνο Εκπαιδευτικό τον Δρα Γκίκα Δημήτριο. Στην ομάδα συμμετείχε η Σίλια Θεοδόση, η Νεκταρία Καραφασούλη (Α΄ Λυκείου), ο Νικόλας Στρατουδάκης, η Ανθή Νικήτα (Β΄ Λυκείου) και ο Αριστοτέλης Μπάγιας (Γ΄ Λυκείου). Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κου Κυριάκου Πιερρακάκη, ο οποίος έδωσε τα εύσημα στο σχολείο μας για την άρτια οργάνωση του ραδιοφωνικού σταθμού και υποσχέθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη!

φωτογραφία 8

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική τους παρουσία. Συγχαρητήρια στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κο Ανδρέα Μαρίνο, καθώς και στους συνεργάτες του, για την άψογη διοργάνωση του Μαθητικού Συνεδρίου! Θερμές ευχαριστίες και στους υπεύθυνους του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης για τη φιλοξενία στο υπέροχο σχολείο τους!