Ολοκλήρωση Εγγραφών 2022-2023

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ  

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή του παιδιού σας, για το σχολικό έτος 2022 – 2023, πρέπει να προσκομίσετε στο σχολείο μας (ώρες λειτουργίας: 8:00 π.μ. με 12:30 μ.μ.) τα εξής έγγραφα  (θα βρείτε τα υποδείγματα στο τέλος της σελίδας):

 Α’ ΤΑΞΗ ΛΥΚΕΙΟΥ:

  1. Αποτέλεσμα τοποθέτησης, που θα κατεβάσετε από την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών εγγραφών (e-eggrafes), στο πεδίο «οι αιτήσεις μου».
  2. Αίτηση εγγραφής.
  3. Υπεύθυνη Δήλωση πρώτου κηδεμόνα (δηλαδή του κηδεμόνα που υπέβαλε την αίτηση στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών εγγραφών).
  4. Υπεύθυνη δήλωση δεύτερου κηδεμόνα.
  5. Φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας ή εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, Πιστοποιητικό του Δήμου/ Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, ή Πιστοποιητικό Γέννησης, επίσημα μεταφρασμένο, αν πρόκειται για  αλλοδαπό μαθητή/τρια.
  6. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ), θεωρημένο από γιατρό, για τη συμμετοχή στη Γυμναστική.

 Β’ & Γ’ ΤΑΞΗ ΛΥΚΕΙΟΥ

  1. Αποτέλεσμα τοποθέτησης, που θα κατεβάσετε από την πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών εγγραφών, στο πεδίο «οι αιτήσεις μου».
  2. Υπεύθυνη δήλωση Β΄ κηδεμόνα.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (Α΄ ΚΗΔΕΜΟΝΑ)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ  Α΄ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Β΄ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ

 

Παρακαλούμε τα δικαιολογητικά να είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Οι Υπεύθυνες δηλώσεις μπορούν να δημιουργηθούν από την εφαρμογή Gov.gr, στις οποίες πάνω θα αντιγράψετε τα αντίστοιχα κείμενα των δηλώσεων των υποδειγμάτων.