ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ” Δείξε μας την καρδιά σου”

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το σχολείο μας συμμετείχε στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής  ”Δείξε Μας την Καρδιά σου! ” που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του  20ου  Συνεδρίου  Καρδιαγγειακής Ιατρικής CARDIO ATHENA 2024 με έργα τριών μαθητριών μας, της μαθήτριας της Α΄ Λυκείου Καλλιντέρη Αγγελικής με τον τίτλο ” Το πηγάδι των συναισθημάτων”, της μαθήτριας της Β΄ Λυκείου Καμπύλη Γεωργίας με τίτλο ”  Κηρ”  και  της μαθήτριά της Γ΄ Λυκείου  Ρεβέκκας-Μαρίνας  Πατέλη με τίτλο ”Η φλόγα της καρδιάς” . Το έργο της Ρεβέκκας- Μαρίνας Πατέλη αξιολογήθηκε ως ένα από τα 12 καλύτερα έργα και η μαθήτρια παραβρέθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου στην ανακοίνωση των τριών καλύτερων έργων.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 200 σχολεία  ενώ αξιολογήθηκαν >450 έργα ζωγραφικής. Η διαδικασία αξιολόγησης ήταν ιδιαίτερα απαιτητική δεδομένης της εξαιρετικής ποιότητας των έργων που στάλθηκαν.

Συγχαίρουμε και τις τρεις μαθήτριές μας για τη συμμετοχή τους και τη δημιουργία τριών εξαιρετικών έργων. Ευχόμαστε η συμμετοχή τους  να είναι το πρώτο σκαλί για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Ρεβέκκα Μαρίνα  Πατέλη Η φλόγα της καρδιάς

Υποψήφια 3 Πατέλη Ρεββεκα Μαρίνα

 Γεωργία Καμπύλη Κηρ

Υποψήφια 2 Καμπύλη Γεωργία

Αγγελική Καλλιντέρη Το πηγάδι των συναισθημάτων

Υποψήφια 1 Καλλιντέρη Αγγελική