Ομιλία – Εκδήλωση για το Κάπνισμα

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων των Λυκείων πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετική ομιλία με θέμα τις βλαβερές συνέπειες του Καπνίσματος.

Ομιλήτρια ήταν η Καθηγήτρια – Πνευμονολόγος και Συγγραφέας κ. Δήμητρα Μπουσίου Γεροστάθη η οποία καθήλωσε τα παιδιά με την παρουσίαση της και την επιστημονική της κατάρτιση σχετικά με τις ψυχοσωματικές συνέπειες του Καπνίσματος. Στο τέλος ακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία για την εκδήλωση, την οποία ο Σύλλογος Διδασκόντων ομόφωνα αποδέχτηκε, είχε ο κ. Ιωάννης Δελώτης ο οποίος και κάλυψε όλα τα έξοδα μετακίνησης , διαμονής και διατροφής της Γιατρού και τον ευχαριστούμε θερμά.

Η Δράση αυτή τελέσθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου στο πλαίσιο του προγράμματος “ ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ” και εκτός από τους μαθητές του σχολείου μας την παρακολούθησαν και οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Τήνου καθώς και του Γυμνασίου Τήνου.

Το σχολείο μας πάντα προσπαθεί να εμπλουτίσει με καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες του μαθητές του που θα αποτελέσουν εφόδιο και στην ενήλικη ζωή τους.