2ο Διασυλλογικό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Στις 15 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Λυκείων Τήνου το 2ο Διασυλλογικό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Α.Ο. Ποσειδώνας Τήνου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Δήμο Τήνου. Στο τουρνουά συμμετείχαν τέσσερις ομάδες από την Αθήνα, η τοπική ομάδα Α.Ο. Ποσειδώνας, καθώς και όποιος άλλος ανεξάρτητος αθλητής-τρια επιθυμούσε. Έγιναν αγώνες κοριτσιών και αγοριών όλων των κατηγοριών από Δημοτικό μέχρι και ανδρικό. Χαρακτηριστική ήταν και η συμμετοχή της ομάδας του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων που πήραν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες των παίδων, εφήβων και ανδρών. Πολλοί εξ αυτών είναι και αθλητές της Εθνικής ομάδας ΑΜΕΑ στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Απ’ τα Λύκεια Τήνου διακρίθηκαν οι Κιριλόφ Ντέιβιντ και Εμπίπ Τζουλιάνο που κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στο εφηβικό, η Μαρία Περιβολαράκη και η Κατερίνα Σιώτου που πήραν την πρώτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των κορασίδων. Στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια ενώ σ’ όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής.

Στιγμιότυπα από τους αγώνες υπάρχουν αναρτημένα στη διεύθυνση του youtube/εξώμβουργο tv και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του ΑΟ Ποσειδώνα Τήνου (http://poseidonastinos.wordpress.com) και της ομοσπονδίας Πινγκ-Πονγκ «ΕΦΟΕΠΑ».

Ευάγγελος Περιβολαράκης

dsc_9069

Ο Α.Ο. Ποσειδώνας Τήνου έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ. Κανακάρη Φραγκίσκο, Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Τήνου, και τον κ. Μαρκουίζο Ευάγγελο, Διευθυντή του ΕΠΑΛ Τήνου.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του 2ου Διασυλλογικού Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις 15 Νοεμβρίου 2014 , θα επιθυμούσαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και για τη δική σας συμβολή, όσον αφορά την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου σας.

Με την πραγματοποίηση του Τουρνουά οι αθλητές-τριες μας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σ’ επικοινωνία και ν’ ανταλλάξουν εμπειρίες με αθλητές-τριες ομάδων των Αθηνών. Παράλληλα και το κοινό παρακολούθησε αξιόλογους αγώνες απ’ το άθλημα του πινγκ-πονγκ.

Ευχόμαστε και στο μέλλον να συνεργαστούμε και πάλι για την διοργάνωση παρομοίων εκδηλώσεων.

Μετά τιμής

     Η Πρόεδρος                                            Ο Έφορος

   Δελατόλα Μαίρη                            Περιβολαράκης Ευάγγελος

dsc_9096 dsc_9103