Αρχείο μηνός Σεπτέμβριος 2023

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες. Λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τη Θεσσαλία τις επόμενες ημέρες, το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει ότι οι δημοτικές αρχές της Περιφέρειας, ύστερα από την συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, θα αναστείλουν έως και την Τετάρτη 27/9 τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από αύριο το πρωί μέσω τηλεκπαίδευσης. Για τον σκοπό αυτό έχουν αποσταλεί στα email επικοινωνίας που έχετε δηλώσει το ωράριο διδασκαλίας, το πρόγραμμα και τα links των εκπαιδευτικών. Ευχόμαστε το φαινόμενο να περάσει σύντομα χωρίς προβλήματα ώστε τα παιδιά να επιστρέψουν στο σχολείο που είναι και ο φυσικός τους χώρος.
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Καραγκούνης
Δ/ντής ΓΕΛ Σκοπέλου

ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν θα διεξαχθούν μαθήματα από τις 18-9-2023 έως τις 22-9-2023. Ως εκ τούτου ο Αγιασμός του ΓΕΛ Σκοπέλου θα γίνει την Δευτέρα 25-9-2023 στις 10 το πρωί.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν θα διεξαχθούν μαθήματα από τις 11-9-2023 έως τις 15-9-2023. Ως εκ τούτου ο Αγιασμός του ΓΕΛ Σκοπέλου θα γίνει την Δευτέρα 18-9-2023 στις 10 το πρωί.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου