Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Στις 22 Νοεμβρίου 2012 οι 230 μαθητές του σχολείου μας επισκέφθηκαν την Αεροπορική βάση στο Τατόι και ξεναγήθηκαν στο χώρο Μουσείου. Αφού είδαν τα εκθέματα και τα εικαστικά έργα που απεικονίζουν την ιστορία της Πολεμικής Αεροπορίας μέσα στον 20οαιώνα, συζήτησαν με αξιωματικούς  για το ρόλο της Αεροπορίας στην άμυνα της χώρας και το μέλλον του επαγγέλματος (στα πλαίσια του ΣΕΠ). Στη συνέχεια είδαν τα αεροπλάνα που εκτίθονταν  υπαιθρίως.

Ο στόχος της εκδρομής, να έρθουν σε επαφή οι μαθητές μ’ένα επάγγελμα υψηλού κύρους αλλά και να δουν την πορεία των αγώνων του έθνους για ελευθερία στον 20ο αιώνα, επετεύχθη.

____________________________________________________________________________

Επιμορφωτικό σεμινάριο ΣΕΠ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού στις 13-10-2012 το επιμορφωτικό σεμινάριο Σχολικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού με ομιλητή τον ειδικό για το θέμα αυτό, καθηγητής ΠΕ3, κ. Στρατηγάκη Στράτο.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της η διευθύντρια του σχολείου κ. Παπαιωάννου Πολυξένη, η οποία αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία του μαθήματος του επαγγελματικού προσανατολισμού και την ανάγκη ενημέρωσης  των μαθητών για το θέμα αυτό. Στη συνέχεια παρουσίασε  στους παρευρισκόμενους μαθητές και γονείς τις προσπάθειες του σχολείου για την ανεύρεση λύσης στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στο σχολείο.

__________________________________________________________________

Αφήστε μια απάντηση