Ενημερωτική εκδήλωση για τα στρατιωτικά επαγγέλματα στο πλαίσιο του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2025 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων. Στελέχη της 9ης Μηχανοποιημένης Μεραρχίας Κοζάνης επισκέφθηκαν τα Σέρβια και ενημέρωσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Σερβίων, του Γενικού Λυκείου Βελβεντού και του Επαγγελματικού Λυκείου Σερβίων για τη διαδικασία εισαγωγής, τη φοίτηση και τις επαγγελματικές προοπτικές των στρατιωτικών σχολών.
Ο υπολοχαγός Ανδρέας Χαρισίου – Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων
η ανθυπασπίστρια Χρύσα Γκουντουλογιάννη μίλησε για την εισαγωγή, την καθημερινότητα και τις προοπτικές των εισαγομένων σπουδαστών στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ)
και ο Αντισυνταγματάρχης Πεζικού Θεοφάνης Βουτσάς για τη Σχολή Ευελπίδων (ΣΕΕ), την εκπαίδευση και την καθημερινότητα των ευελπίδων.
Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση με τους μαθητές και τις μαθήτριες
Ευχαριστούμε πολύ τα στελέχη του στρατού για τη διαδραστική και εμπεριστατωμένη ενημέρωση.























Πρόσφατα σχόλια