-Δώσε μου μια εντολή, λέει ο εγγονός στον παππού…
-«Φτάσε όπου μπορείς»
-Θέλω μια άλλη εντολή, λέει ο εγγονός στον παππού…
-«Φτάσε όπου δεν μπορείς»…
Συγχαρητήρια στην Ομάδα Λόγου-Αντίλογου του σχολείου μας, ΓΕΛ Πολυγύρου, που έδωσε στην ομάδα του σχολείου την 1η θέση στους αγώνες Αντιλογίας-Επιχειρηματολογίας στη Βόρεια Ελλάδα.
.Χάρη στην επίπονη κι επίμονη προσπάθεια των παιδιών φτάσαμε ψηλά. Καθένας έβαλε ό,τι καλύτερο διέθετε και όλοι μαζί, προτάσσοντας το καλό της ομάδας, συνεργαστήκαμε με αγάπη και μεράκι. Μπράβο Παυλίνα Μποζίνη, Μπράβο Γιώργο Βουνίδη, Μπράβο Έλενα Καρανταγλή, Μπράβο Θωμά Ιωαννίδη, Μπράβο Γιώργο Σαββίδη, που διαμορφώσατε την πενταμελή ομάδα του σχολείου!
Μπράβο Παναγιώτα Λαμπαδάκη, Μπράβο Μαρία Κουγιώνη, Μπράβο Κυριάκο Τάσιο, Μπράβο Γεωργία-Μαρία Βασιλάκη, Μπράβο Άννα Σαράντη που ανήκετε στην ευρύτερη ομάδα Επιχειρηματολογίας του σχολείου μας. Χωρίς εσάς δε θα ήταν εφικτή η νίκη. Ευχαριστούμε  τη Νικολέτα Κατσώνη, που ήταν σε όλη τη διάρκεια δίπλα μας και μας ενίσχυε, ευχαριστούμε το Γιώργο Τάσιο και για τη δική του σεμνή παρουσία την Κυριακή στους αγώνες.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Δ. Ρηγοπούλου, διευθύντρια του ΓΕΛ Πολυγύρου, για τη σταθερή υποστήριξή της σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και το Σύλλογο των καθηγητών που μας διευκόλυνε και μας ενίσχυε πάντα.
Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Παιδείας, την κα Αν. Πασχαλίδου και όλους όσοι συνετέλεσαν στη διεξαγωγή των αγώνων, τους κριτές που -πιστέψτε με- κουράστηκαν πολύ και τέλος…
Ευχαριστούμε θερμά τους «συναγωνιστές» μας την Κυριακή, 17.2.2013. Όλες οι ομάδες ήταν εξαιρετικές, οι αγώνες άψογοι και οι καθηγητές – καθηγήτριες που ετοίμαζαν τέτοιες ομάδες είναι άξιοι συνεργάτες και συνεργάτιδες.
Ευχόμαστε, τέλος, καλή επιτυχία σε όλους, στους τελικούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν  6-7 Απριλίου, στην Αθήνα.

Φιλόλογος, Νίκη Δρούγκα