Χριστούγεννα…μία λέξη χίλιες εικόνες. Τα Χριστούγεννα συμβολίζουν την γέννηση του Χριστού, μέρες αγάπης. Μία νέα περίοδος ξεκινά με πολλές ευχές και χαρά.

Η νέα χρονιά καταφθάνει και βρίσκει κατά τον μύθο τον Αϊ Βασίλη να μοιράζει δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, η γαλοπούλα, οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα πάνε και φεύγουν.

Όμως μπορούμε στα σημερινά δεδομένα να αντεπεξέλθουμε στο κλίμα τον Χριστουγέννων; Η απάντηση είναι ναι… Αυτές τις μέρες δεν έχουμε ανάγκη από υλικά αγαθά και πολυτέλειες…έχουμε ανάγκη από αγάπη!

Για αυτό μην στενοχωριέστε και ζήστε αυτά τα Χριστούγεννα με πάθος και δύναμη, μάλιστα αν αναλογιστούμε τα Χριστούγεννα στην Αφρική και σε τριτοκοσμικές χώρες βρισκόμαστε σε μία πολύ καλύτερη θέση. Ο Χριστός γεννήθηκε σε έναν στάβλο, όμως αυτό δεν εμπόδισε το άστρο να λάμψει.

Τέλος θα κλείσουμε με αυτό το τραγούδι από την τηλεοπτική εκπομπή ‘Just the two of us’ για να σας δώσουμε ελπίδα και δύναμη στις γιορτές.Η ομάδα της Ιστοσελίδας του Γελ Πολυγύρου σας εύχεται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα.