Την Παρασκευή 30-3-2012 η Α’ Λυκείου του σχολείου μας πήγε διήμερη εκδρομή στην πανέμορφη Καβάλα. Ξεκινήσαμε απο τον Πολύγυρο στις 8.30 η ώρα το πρωί και φτάσαμε στους Φιλίππους στις 11! Εκεί μας περίμενε η ξεναγός μας, που μας μίλησε για τον χώρο και για τις παραδόσεις που υπήρχαν.

Μετά την ξενάγηση πήγαμε στο ξενοδοχείο και αργότερα το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό και μια βόλτα στην πόλη της Καβάλας. Αν και ο καιρός μας τα χάλασε λίγο γιατί έβρεχε! Το βράδυ είχαμε ραντεβού στην είσοδο του ξενοδοχείου στις 9 η ώρα για να βγούμε την βραδινή μας βόλτα σε ένα υπέροχο μαγαζί, το 50-50!

Το Σάββατο το Πρωί ήμασταν έτοιμοι στις 11 η ώρα και πήγαμε στο μουσείο καπνού όπου μας μίλησε η ξεναγός μας για τις τοπικές παραγωγές καπνού! Μέτα κάναμε βόλτα στην παλιά πόλη της Καβάλας και η θέα απο το κάστρο ήταν φανταστική!

Τέλος, κατά τις 3.30 η ώρα το μεσημέρι ξεκινήσαμε για την επιστροφή μας στον Πολύγυρο, όπου φτάσαμε στις 6:30! Ήταν μια αξέχαστη εκδρομή για όλους μας..και φυσικά και για τις υπομονετικές και αγαπητές μας καθηγήτριες!!