«Μελοποιημένης ποίησης» συνέχεια…

Στις 13-1-2912, ημέρα Παρασκευή και ώρα 3:18 ακριβώς, πραγματοποιήθηκε το κόψιμο της  βασιλόπιτας του φετινού προγράμματος πολιτιστικών θεμάτων «Μελοποιημένη ποίηση: Γνωριμία με έλληνες ποιητές, συνθέτες, ερμηνευτές». Ο «δαίμων» της …ηλεκτρονικής τεχνολογίας δεν επέτρεψε την πιο έγκαιρη ανάρτηση του γεγονότος. Anyway, όλα τα μέλη της ομάδας ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Χρονιά, Υγεία, Δύναμη, Αγωνιστικότητα και Εγρήγορση στους δύσκολους καιρούς! Καθείς με τον τρόπο και τα «όπλα» του!

Και στους τρεις τυχερούς μας τις καλύτερες ευχές μας και πάντα καλότυχοι:

Βασίλης Αγιομαμίτης

Η μουσική και τα τραγούδια που ο Βασίλης Δημητρίου έγραψε για την τηλεοπτική σειρά «Κ.Γ. Καρυωτάκης» σε σενάριο και σκηνοθεσία Τάσου Ψαρρά που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την ΕΤ1, ΤΟ 2009.

.

.

.

Φυλλίτσα Γρέκου

Η μουσική του Yann Tiersen για την γνωστή γαλλική ταινία “Le fabuleux destin d’Amélie Poulain”, γνωστότερη στα καθ’ημάς ως «Αμελί»….

.

.

.

.

.

.

Άννα Παντάλη

Κυριακές μες στο χειμώνα

Μουσική: Δ. Μαραμής

Ερμηνεία: Κ. Κληρονόμος

Ρομαντικοί ποιητές του μεσοπολέμου : Τέλλος Άγρας, Μίνως Ζώτος, Κώστας Γ. Καρυωτάκης, Γιώργος Κοτζιούλας, Ναπολέων Λαπαθιώτης, Κώστας Ουράνης, Μήτσος Παπανικολάου, Μαρία Πολυδούρη, Ρώμος Φιλύρας