ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία

Ο Σύλλογος διδασκόντων και η Διευθύντρια του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, που στα πλαίσια των δράσεων ανάδειξης της πολιτιστικής παράδοσης των νησιών του Β. Αιγαίου έκανε πράξη την ιδέα των μαθητών μας, υλοποιώντας με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση –αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία.

Επίσης ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας και ιδιαίτερα τον κ. Μ. Ζαχαράκη, που ανέλαβε τη γενική οργάνωση και εποπτεία της εκδήλωσης και τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου που συμμετείχαν ενεργά στην πραγματοποίηση της.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε να αποδώσουμε στους καταξιωμένους καλλιτέχνες Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανώλη Ανδρουλιδάκη καθώς και στον δημοσιογράφο-συγγραφέα Μιχάλη Γελασάκη για την πρόθυμη ανταπόκριση τους να συμμετέχουν στην εκδήλωση και τέλος την ΕΡΑ Αιγαίου που προσέφερε την χορηγία επικοινωνίας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykpeirm/2020/01/15/deltio-typoy-gia-to-afieroma-sto-niko-kavvadia/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση