4η θέση στον πανελλαδικό διαγωνισμό  Φιλοσοφίας

Την 4η θέση στον 8ο Πανελλαδικό Μαθητικό  Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου του Πανεπιστημίου Πατρών  κατέλαβε  η μαθήτρια της Α΄ Τάξης του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Στυλιανή Βόμβα.  Η τελική φάση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε  στην Πάτρα την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Μαρτίου, 2019.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και υποστηρίζεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard και την Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων.

Εκατοντάδες μαθητές (περίπου 350) απ’ όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στην προκριματική φάση, με τους 15 καλύτερους να επισκέπτονται το Πανεπιστήμιο Πατρών και να λαμβάνουν μέρος στην τελική φάση του διαγωνισμού από την οποία προέκυψαν και οι εκπρόσωποι της χώρας μας στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη. Η μαθήτρια του σχολείου μας Βόμβα Στυλιανή ανεδείχθη  πρώτη επιλαχούσα για τη διεθνή  Ολυμπιάδα της Ρώμης.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι έξι (6) ακόμη μαθητές του Σχολείου μας συγκαταλέγονται μεταξύ των μαθητών με υψηλότατη βαθμολογία (17 και άνω).

Η διευθύντρια του Σχολείου Σκαλοχωρίτου Γεωργία και ο Σύλλογος διδασκόντων συγχαίρει  όλους του συμμετέχοντες μαθητές στον διαγωνισμό για τις υψηλές τους επιδόσεις.

Εδώ θα δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για όλες τις φάσεις:

https://contest.philosophy-upatras.gr/

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykpeirm/2019/04/09/4%ce%b7-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c-%cf%86/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση