Ειδική Διάκριση για: «Την ευρηματική παρουσίαση του θέματός της και τον οπτικό ρυθμό της»

Το σχολείο μας συμμετείχε στον 6ο φεστιβάλ μαθητικών ταινιών Cineμάθεια 2017-18 που οργανώθηκε στη Χίο  το τριήμερο 29, 30 και 01 Ιουλίου 2018. Το φεστιβάλ οργάνωσε ο Τομέας Σχολικών Δραστηριοτήτων και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Χίου. 45 σχολεία από το Βόρειο και το Νότιο Αιγαίο έστειλαν τις ταινίες τους μεταξύ των οποίων και αρκετά  σχολεία από τη Λέσβο: Εσπερινό Γυμνάσιο, Γυμνάσιο Αγιάσου, ΓΕΛ Μανταμάδου, ΣΔΕ Καλλονής,  1ο ΕΠΑΛ, 2ο ΓΕΛ ,  5ο ΓΕΛ  και Πειραματικό ΓΕΛ Μυτιλήνης. Οι ταινίες προβλήθηκαν στο Θερινό Σινεμά στο Δημοτικό Κήπο της Χίου και τις παρακολούθησαν πολλοί θεατές.

Το σχολείο μας τιμήθηκε στην κατηγορία των  ντοκιμαντέρ με Ειδική Διάκριση για: «Την ευρηματική παρουσίαση του θέματός της και τον οπτικό ρυθμό της»,  με την ταινία «Μία αλλιώτικη επίσκεψη σε ένα αλλιώτικο Μουσείο».

Το ντοκιμαντέρ αυτό που αναφερόταν σε μία καινοτόμα παρουσίαση του Μουσείου Μαστίχας Χίου δημιουργήθηκε από τους μαθητές: Καραγιλάνη Σπύρο, Παπαδημητρίου Δημήτρη, Αραπαντώνη Γιώργο, Σκοπελίτη Άγγελο, Νανόπουλο Παναγιώτη,  Βεζυρέλλη Ελευθερία, Πλατάνου Ευαγγελία, Χατζηχαραλάμπους Έφη, Κυριάκογλου Ερμίνα, Βλουτέλλη Βασιλική, Αγγελή Στρατούλα, Κολλά Διονυσία και Κολοκυθά Νάσο. Την κινηματογράφηση ανέλαβαν η Αλκυόνη Βερβέρη, ο Γιώργος Παυλής και η Μαριάνθη Πεντογέννη. Το μοντάζ έκανε ο Γιώργος Παυλής.

Υπεύθυνοι καθηγητές ήταν η  Σοφία Σωτηρίου και ο Ιάκωβος Μαστρογιάννης.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykpeirm/2018/07/03/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%85%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση