Επιστροφή σε Διακρίσεις

Διακρίσεις 2019-2020

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-2020

  • Οι μαθητές του σχολείου μας: ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΕΥΛΑΚΗΣ ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ της Α΄ τάξης, διακρίθηκαν στη Β΄ φάση του 32ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής 2020 και προκρίθηκαν στην Γ΄ φάση. Κατεβάστε τα αποτελέσματα της Β΄ φάσης του 32ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής από εδώ.
  • Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας: ΚΥΡΙΑΚΟΓΛΟΥ ΟΛΓΑ και ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΕΛΛΗΣ  της Γ΄ τάξης και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ , ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΕΥΛΑΚΗΣ ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ της Α΄ τάξης, διακρίθηκαν στην Α΄ φάση του 32ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής 2020 και προκρίθηκαν στην Β΄ φάση. Κατεβάστε τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης του 32ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής από εδώ.
  • Η μαθήτρια της Β΄ τάξης Βερβέρη Μιχαέλα, διακρίθηκε στην Α΄ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού της Μαθηματικής Εταιρίας «ΘΑΛΗΣ» και προκρίθηκε στη Β΄ φάση «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στις 09.00-12.00 πμ.
  • Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO μαζί με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού Ιταλίας και την Association Europeenne des Enseignants (AEDE) διοργάνωσαν το 6ο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο με θέμα «Η Ιστορία συναντά τις Τέχνες, τα Γράμματα και την Τεχνολογία: Ο Άνθρωπος και η διαδρομή του από την Αναγέννηση στον σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο» για το σχολικό έτος 2019-2020. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε από 28 Νοεμβρίου 2019 έως 2 Δεκεμβρίου 2019 στο Teatro Toniolo της Βενετίας και μπόρεσαν να λάβουν μέρος 3000 μαθητές/τριες σχολείων της Ελλάδας και της Ιταλίας (250 σχολεία) από τη Γ΄ Γυμνασίου και όλες τις τάξεις του Λυκείου του σχολικού έτους 2019-2020.Το Πειραματικό ΓΕ. Λ. Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου συμμετείχε στο εν λόγω συνέδριο με αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών με τη δράση, που έφερε τον τίτλο: “Από τη Χώρα των Εν στη Χώρα του Σήμερα”: Μία σύγχρονη Αναγέννηση της πλατωνικής φιλοσοφίας μέσα από τη “ματιά” των μαθητών, προκειμένου να αναδειχθεί η παιδευτική αξία των αρχαίων ελληνικών μύθων όχι τόσο στη σημασία που έχουν ή που μπορούν να πάρουν, αλλά κυρίως στο συναισθηματικό φορτίο που μεταφέρουν και στην καλλιέργεια της φαντασίας που προσφέρουν.
  • Το Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και η απόφοιτός του Αριάδνη Γεωργία Μακρυδάκη βραβεύτηκαν από την Eurobank σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 2 Δεκεμβρίου 2019. Ο όμιλος Eurobank, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», που υλοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, επιβραβεύει κάθε χρόνο τους/τις αποφοίτους που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Στη φετινή τελετή βράβευσης τιμήθηκε η Αριάδνη Γεωργία Μακρυδάκη και το Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο οποίο φοιτούσε, επειδή συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό μορίων στον Νομό. Η επιβράβευση της αριστούχου συνοδεύτηκε και από χρηματικό έπαθλο.
  • Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Euroscola 2019-20. Από τους 199 υποψηφίους που προέρχονται από όλο το Βορειοανατολικό Αιγαίο (Λέσβος, Λήμνος, Χίος, Σάμος και Ικαρία) διακρίθηκαν 24 μαθητές/τριες, δύο από τις οποίες προέρχονται από το Πειραματικό ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Οι μαθήτριες του Σχολείου μας που διακρίθηκαν είναι οι κάτωθι: Ελπίδα Μαθιουδάκη της Γ΄ τάξης (1η στην σειρά κατάταξης) και Μιχαέλα Χαλκιώτη της Β’ τάξης (3η στη σειρά κατάταξης).

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykpeirm/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/diakriseis-2019-2020/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση