Επιστροφή σε Διακρίσεις

Διακρίσεις 2017-2018

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018

 • 31/05/2018 – Οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί του Πειραματικού ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατέκτησαν το 2ο Βραβείο στον 6ο Ετήσιο Διαγωνισμό Μαθητικού Εντύπου (κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.
 • 23/05/2018 – Η μαθήτρια Στυλιανίδου Ελένη-Άννα της Α΄ Λυκείου του σχολείου μας, διακρίθηκε με το 3ο Βραβείο Αριστείας, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2018.
 • Η σχολική ομάδα μπάσκετ των κοριτσιών του σχολείου μας, αφού κατέκτησε την 1η θέση στη ΔΔΕ Λέσβου, συνέχισε στην τελική φάση πανελλήνιων σχολικών αγώνων που διοργανώθηκε στην Αθήνα με έξι από τα εννέα κορίτσια που συμμετείχαν στη σχολική ομάδα. Έπαιξαν, την Τρίτη 24/04/2018, με τη νικήτρια ομάδα της Χίου -η οποία είχε κερδίσει τη νικήτρια ομάδα Σάμου- και κέρδισαν 34-23 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με εξαιρετικές επιθετικές ενέργειες και υποδειγματική άμυνα. Δυστυχώς, λόγω τραυματισμών, αποχωρήσαμε και δεν συμμετείχαμε σε άλλο αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια στην Παρασκευή Νιάνιου, Φωτεινή Νίκου, Κλεονίκη Πηγάση, Ελεάνα Στυλιανίδου, Κωνσταντίνα Διαμαντή και Μαρία Καραβατάκη.
 • Οι μαθήτριες του σχολείου μας, Λακόμπ Μαριλία και Πιτσιλάδη Αφροδίτη (με βαθμό 18,5 βρίσκονται στη 2η θέση) και Κουκούλα Παρασκευή (με βαθμό 18,25 βρίσκεται στη 3η θέση), προκρίθηκαν στη προκριματική φάση του 7ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου.
 • Οι μαθητές της Α’ Λυκείου του Project της Αστρονομίας, συμμετείχαν στην Πανελλήνια δράση «Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο» (http://www.lstt.eu/) με την συγγραφή και παρουσίαση πρωτότυπης θεατρικής παράστασης και κέρδισαν το βραβείο καλύτερης συνολικής παρουσίασης και το βραβείο για τα καλύτερα σκηνικά και κοστούμια.

  Δείτε τα αποτελέσματα από εδώ.

 • Οι μαθητές του Σχολείου μας, Γιαβρίμης Ραφαήλ της Γ΄ τάξης, Ζαχαριάδης Στρατής της Γ΄ τάξης και Σάκκης Ασημάκης της Β΄ τάξης, διακρίθηκαν στην Α΄ φάση του 30ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής και προκρίθηκαν στην Β΄ φάση.
  http://www.pdp.gr/files/30a/30pdpAFACI_RESULTS_1.pdf
 • Οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Euroscola 2018, είναι οι κάτωθι: Βερβέρη Ελένη της Β΄ τάξης (11η στην σειρά κατάταξης των 24), Κολοκυθάς Αθανάσιος της Γ’ τάξης (12ος στη σειρά κατάταξης), Σάκκης Ασημάκης-Παναγιώτης της Β’ τάξης (15ος στη σειρά κατάταξης), Νανόπουλος Παναγιώτης της Β΄ τάξης (23ος στη σειρά κατάταξης). Από τους υποψηφίους που προήρχοντο από όλο το Βορειοανατολικό Αιγαίο διακρίθηκαν 25 μαθητές/τριες, τέσσερις από τους οποίους προέρχονται από το Πειραματικό ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
 • Η μαθήτρια της Α΄ τάξης Στυλιανίδου Ελένη-Άννα  και η μαθήτρια της Γ΄ τάξης Πεντρογέννη Μαριάνθη, διακρίθηκαν στην Α΄ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού της Μαθηματικής Εταιρίας «ΘΑΛΗΣ» και προκρίθηκαν στην Β΄ φάση «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στις 09.00-12.00 π.μ.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykpeirm/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-2017-2018/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση