↑ Επιστροφή σε Διακρίσεις

Εκτύπωσέ το Σελίδα

Διακρίσεις 2016-2017

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016-2017

 • H μαθήτρια του σχολείου μας, Πεντογέννη Μαριάνθη της B΄ τάξης, διακρίθηκε στον 27ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου.
 • Ο μαθητής του σχολείου μας, Γιαβρίμης Ραφαήλ της Β’ τάξης, διακρίθηκε στη Γ΄ φάση (τελικός) του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής και θα παρακολουθήσει το CAMP προετοιμασίας για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων Πληροφορικής που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις Διεθνείς διοργανώσεις.
 • Οι μαθητές του Πειραματικού ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Πεντογέννη Μαριάνθη, Χατζηλάμπρου Γεώργιος και Κουρουγένη Βασιλική προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του 6ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου. Η δεύτερη και τελική φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στην Πάτρα, 31 Μαρτίου/1 Απριλίου 2017, προκειμένου να αναδείξει τρεις (3) μαθητές οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στην Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας στο Ρέντερνταμ της Ολλανδίας
 • Οι μαθητές του σχολείου μας: Σάκκης Ασημάκης της Α΄ τάξης, ο μαθητής Γιαβρίμης Ραφαήλ της Β΄ τάξης και ο μαθητής Κομνηνός Δημήτριος της Γ΄ τάξης, διακρίθηκαν στην Β΄ φάση του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής και προκρίθηκαν στην Γ΄ φάση (τελικός) που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Απρίλιο 2017.
 • H μαθήτρια του σχολείου μας, Πεντογέννη Μαριάνθη της B΄ τάξης, διακρίθηκε στην Β΄ φάση του 77ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού της Μαθηματικής Εταιρίας «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και προκρίθηκε στην Γ΄ φάση «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»- 34η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ που έγινε το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα.
 • Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας: Σάκκης Ασημάκης της Α΄ τάξης, Γιαβρίμης Ραφαήλ της Β΄ τάξης και Κομνηνός Δημήτριος, Μαρία Σπυρέλλη, Καλλιόπη Βιόλατζη της Γ΄ τάξης, διακρίθηκαν στην Α΄ φάση του 29ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής 2017 και προκρίθηκαν στην Β΄ φάση.
 • Οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Euroscola 2017, είναι οι κάτωθι: Χατζηλάμπρου Γεώργιος της Β΄ τάξης (1ος στην σειρά κατάταξης των 24), Σαβέλλη Προκοπία-Ελευθερία της Β΄ τάξης (11η στη σειρά κατάταξης), Καλίτσας Θεόδωρος της Γ΄ τάξης (17ος στη σειρά κατάταξης), Πουλέλλη Ευγενία-Ραφαηλία της Β΄ τάξης (20η στη σειρά κατάταξης) και Τεντολούρη Αθανασία της Γ΄ τάξης (21η στη σειρά κατάταξης). Από τους 147 υποψηφίους που προήρχοντο από όλο το Βορειοανατολικό Αιγαίο διακρίθηκαν 24 μαθητές/τριες, πέντε από τους οποίους προέρχονται από το Πειραματικό ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
 • Οι μαθητές της Β΄ τάξης Πίκουλος Αντώνιος, Βασιλείου Δανάη και Παυλής Γεώργιος κατέλαβαν την 1η θέση στο μάθημα της Βιολογίας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό EUSO 2017, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιανουαρίου 2017. Συγκεκριμένα, πρώτευσαν στη Βιολογία ανάμεσα σε 49 σχολεία στο διαγωνισμό της Αθήνας και η τελική τους κατάταξη ήταν η 12 θέση (με τα τρία μαθήματα μαζί)!
 • Ο μαθητής της Α΄ τάξης ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΣΑΚΗΣ και οι μαθητές της Β΄ τάξης ΠΕΝΤΟΓΕΝΝΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ, ΠΑΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΙΚΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, διακρίθηκαν στην Α΄ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού της Μαθηματικής Εταιρίας «ΘΑΛΗΣ» και προκρίθηκαν στην Β΄ φάση «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στις 09.00-12.00 πμ..
 • Οι μαθητές της Β΄ τάξης του σχολείου μας: Βερβέρη Αλκυόνη, Βασιλείου Δανάη και Πίκουλος Αντώνης, διακρίθηκαν με την 1η θέση στον Τοπικό Διαγωνισμό EUSO και προκρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό EUSO 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 28 Ιανουαρίου 2017.
 • Και τη φετινή χρονιά το σχολείο μας συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2016-2017, στους οποίους τα κορίτσια κατέλαβαν την 1η θέση στη Λέσβο και στα δύο αθλήματα. Μάλιστα τα κορίτσια της πετοσφαίρισης υπερασπίστηκαν τον τίτλο των πρωταθλητριών Λέσβου για δεύτερη συνεχή χρονιά. Και τα αγόρια έφτασαν στον τελικό καλαθοσφαίρισης καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στη Λέσβο.

volley_girls

Σχολική ομάδα πετοσφαίρισης κοριτσιών (από τα αριστερά: Νάσια Τεντολούρη, Κλειώ Γαγάνη, Βασιλική Μητσέλλη, Κατερίνα Δημούδα, Αλκυόνη Βερβέρη, Μαριέττα Παπασωτηρίου, Ερμίνα Κυριακόγλου, Πελαγία Κορνάρου, Στρατούλα Δημούδα, Μυρτώ Τζιάκα, Κάλλια Βιόλατζη, Μαρία Σαραντινού)

basketball_girls

Σχολική ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών (από τα αριστερά: Έφη Χατζηχαραλάμπους, Μαρία Καραβατάκη, Μαριάνθη Πεντογέννη, Εβελίνα Ταμβακέλλη, Αλεξάνδρα Πλιάκα, Κωνσταντίνα Διαμαντή, Διονυσία Κολλά)

 • Διακρίσεις είχαμε και στα ατομικά αγωνίσματα όπου η μεν Βάσω Μητσέλλη της Β΄ τάξης κατέκτησε την 1η θέση στην περιφέρεια Β. Αιγαίου στο ακόντιο με επίδοση 42,84μ., ο δε Μιχάλης Κουσουνιάς της Α΄ τάξης την 1η θέση στη Λέσβο με επίδοση 11,4΄΄ στο αγώνισμα των 100μ.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων Κορασίδων Τρίκαλα 2017
 • Μιχάλης Κουσουνιάς:     100μ 25η θέση με 11,55 ατομικό ρεκόρ(φωτο φινις) συνολική συμμετοχή 65 αθλητέςΜιχάλης Κουσουνιάς:      200μ 21η θέση με 23,50 ατομικό ρεκόρ(φωτο φινις) συνολική συμμετοχή 50 αθλητές

   

  Αρχαίο Πενταθλο Λήμνου

  Ελλάδα Ρωσία Σερβία Γεωργία Ουκρανία Ιταλία

  Μιχάλης Κουσουνιάς:    80μ 1η θέση 8,95   –    Άλμα είς μήκος 5,23(τραυματισμένος)

  Αλέξανδρος Βαφέας: Ακόντιο 9η θέση 15,66    –     Δίσκος 7η θέση 21,75

   

  8th Athens Walkamp διήρκησε 20 μέρες προπόνηση κάθε πρωί στις 6:30 και στις 17:30

  6/9 αγώνας δρόμου 1000μ

  Μιχάλης Κουσουνιάς, 1000μ 6η θέση με 3:30:00

 • Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους συμμετείχαν στις σχολικές αθλητικές δραστηριότητες είτε ως αθλητές και ανεξαρτήτως κατάταξης για το ήθος τους, είτε ως θεατές που ομολογουμένως επέδειξαν άψογη συμπεριφορά που τιμά το σχολείο μας, χωρίς επεισόδια και ύβρεις, όπως ταιριάζει σε «γιορτές» του αθλητισμού.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykpeirm/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-2016-2017/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων