Νοέ 23
30

Σχολή Γονέων από το Δήμο Πειραιά: 2η συνάντηση

Ακολουθεί η παρακάτω ανακοίνωση από το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών Πειραιά:

Αγαπητοί γονείς,

Σε συνέχεια της 1ης συνάντησης Σχολής Γονέων η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2023 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, έχουν προσδιοριστεί οι ημερομηνίες της 2ης συνάντησης με θέμα “Επικοινωνία και Ενεργητική Ακρόαση”.

Για τους γονείς που ανήκουν στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά, στην Ιωνίδειο Σχολή και στο 13ο ΓΕΛ Πειραιά και στην περιοχή του κέντρου Πειραιά η 2η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17.30-19.00 μ.μ. στην Ιωνίδειο Σχολή.

Για τους γονείς που ανήκουν στο 8ο Γυμνάσιο Πειραιά, στο Μουσικό Σχολείο, στο 3ο ΕΠΑΛ και στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, η 2η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30-19.00 μ.μ. στο 8ο Γυμνάσιο Πειραιά.

Η τοποθεσία προσδιορίστηκε βάσει του αριθμού των συμμετοχών και οι σχολικές μονάδες που αναφέρονται ονομαστικά συγκεντρώνουν την μεγαλύτερη συμμετοχή.

Ευχαριστούμε πολύ την Ιωνίδειο Σχολή, τον Σύλλογο Γονέων Λυκείου Ιωνιδείου Σχολής (κα Μανταγάρη) και το 8ο Γυμνάσιο Πειραιά (Διεύθυνση σχολείου και καθηγητές) για την υποστήριξη και την ρύθμιση για την παραχώρηση του χώρου.

Συνημμένα το υλικό της 1ης συνάντησης:

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ.pdfΔεν επιτρέπονται σχόλια.