Σεπ 13
24

Πρόσκληση των μαθητών του Λυκείου για συμμετοχή στους Ομίλους Αριστείας και στα τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα άρθρα 41 & 45 του νόμου 3966/2011 διοργανώνονται κατά το τρέχον σχολικό έτος Λύκειο μας Όμιλοι Αριστείας για τους μαθητές που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ικανότητες στα παρακάτω αναφερόμενα επιστημονικά αντικείμενα. Το ωράριο λειτουργίας των ομίλων είναι δύο διδακτικές ώρες μία φορά την εβδομάδα και μετά το πέρας των μαθημάτων. Οι μαθητές θα λάβουν στο τέλος πιστοποιητικό επιτυχούς συμμετοχής, εφόσον δεν έχουν υπερβεί τις 8 απουσίες και έχουν εκπονήσει τις εργασίες που θα τους αναθέσει ο υπεύθυνος.

Πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των προετεινόμενων Ομίλων μπορείτε να βρείτε

εδώ

 

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές παρακαλούνται να προσκομίσουν τις αιτήσεις/υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων τους μέχρι την Πέμπτη 3-10-13 στον απουσιολόγο του τμήματός τους, ο οποίος θα τις παραδώσει στον κ. Παπαδόπουλο την Παρασκευή 4-10-13. Μετά τη συγκέντρωση των αιτήσεων θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους μαθητές η ακριβής ημέρα και ώρα λειτουργίας των ομίλων.

Αίτηση Ομίλων

Σας ενημερώνουμε επίσης σχετικά με τη λειτουργία τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας για τις τάξεις Α και Β Λυκείου. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές παρακαλούνται να προσκομίσουν τις αιτήσεις/υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων τους μέχρι την Πέμπτη 3-10-13 στον απουσιολόγο του τμήματός τους, ο οποίος θα τις παραδώσει στον κ. Παπαδόπουλο την Παρασκευή 4-10-13. Μετά τη συγκέντρωση των αιτήσεων θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους μαθητές η ακριβής ημέρα και ώρα λειτουργίας των τμημάτων.

Αίτηση Ενισχυτικής



Αφήστε μια απάντηση