Πρακτικό ανάθεσης εκπαιδευτικής επίσκεψης ΓΕΛ Πάργας στη Θεσσαλονίκη 15-16-17/3/2018

ΠΡΑΞΗ 7η /20-2-2018

Στην Πάργα και στο Γραφείο του Γενικού Λυκείου Πάργας σήμερα 20-02-2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:35 συνεδρίασε η Επιτροπή Αξιολόγησης των προσφορών για την τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη της Α’ και Β’ τάξης στη Θεσσαλονίκη από 15/03/2018 έως 17/03/2018 και την επιλογή της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη, η οποία έχει συγκροτηθεί με τη με αρ.6/15-2-2018 πράξη της Δ/ντριας του ΓΕΛ Πάργας με παρόντα μέλη:

  1. Πρόεδρος: Η Δ/ντρια Γκίκα Αγγελική
  2. Μέλη:

α) Κίτσου Κωνσταντίνα, καθηγήτρια κλ. ΠΕ01 του ΓΕΛ Πάργας

β) Κατσαρού Ιωάννα, καθηγήτρια κλ. ΠΕ10 του ΓΕΛ Πάργας

γ) Δέσκας Σωτήριος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Πάργας

δ) Λιάκρης Αλέξης, εκπρόσωπος των μαθητών της Β’ τάξης

ε) Σιαβίκης Φώτης, εκπρόσωπος των μαθητών της Α’ τάξης.

Η Επιτροπή προχώρησε στην αποσφράγιση των σχετικών προσφορών και συγκεκριμένα:

  1. Οικονομικότερη προσφορά του τουριστικού γραφείου «Papadimas Travel», στα 80,5 ευρώ ανά μαθητή (Ξενοδοχείο Philippion Hotel)
  2. Οικονομικότερη προσφορά του τουριστικού  γραφείου «Boutas Tours» στα 85 ευρώ ανά μαθητή ( Ξενοδοχείο Di Tania)
  3. Οικονομικότερη προσφορά του τουριστικού γραφείου «Connection Travel» στα 109 ευρώ ανά μαθητή ( Ξενοδοχεία:Nepheli Palace Hotel και Santa Beach Hotel)

(Αναπόσπαστο μέρος του παρόντος Πρακτικού αποτελούν οι σχετικές παραπάνω προσφορές, όπως αυτές έχουν παραληφθεί από το ΓΕΛ Πάργας )

Η Επιτροπή έκρινε ότι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά και σύμφωνη με την πρόσκληση που είχε απευθύνει το Γενικό Λύκειο Πάργας, είναι η προσφορά του τουριστικού γραφείου «Papadimas Travel» και αποφασίζει ομόφωνα να αναθέσει σ’ αυτό το τουριστικό γραφείο την εκτέλεση της εκδρομής.

Ενστάσεις από όσους έχουν καταθέσει προσφορές γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 22-03-2018 και ώρα 10:00 στο Γραφείο του ΓΕΛ Πάργας.

Η Πρόεδρος                                                                          Τα μέλη

Γκίκα Αγγελική                                            1. Κίτσου Κωνσταντίνα       2. Κατσαρού Ιωάννα   3. Δέσκας Σωτήριος    4. Λιάκρης Αλέξης   5. Σιαβίκης Φώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων