Ενημέρωση για α) ψηφιακές υπηρεσίες δημόσιας διοίκησης και β) ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο γ) εξ αποστάσεως εκπαίδευση

α) Επείγουσες οδηγίες για την εφαρμογή των ψηφιακών υπηρεσιών ηλεκτρονικής υπεύθυνης δήλωσης και εξουσιοδότησης στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).

Πρόσβαση στο σχετικό έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής μπορείτε να έχετε μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Επείγουσες οδηγίες για τη εφαρμογή των ψηφιακών υπηρεσιών ηλεκτρονικής υπεύθυνης δήλωσης και εξουσιοδότησης στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr)

β) Ενημερωτικό υλικό που απευθύνεται σε μαθητές, γονείς, εργαζόμενους, κλπ, στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Ενημερωτικό υλικό σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

γ) Έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται κανονικά η υλοποίηση της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Webex).

Όσοι μαθητές είναι εγγεγραμμένοι στο Π.Σ.Δ. και διαθέτουν κωδικούς, μπορούν να εντάσσονται στα μαθήματα που έχουν ανοίξει οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας στην υπηρεσία “η τ@ξη” (e-class), όπου γίνεται ανάρτηση εκπαιδευτικού υλικού και δραστηριοτήτων (ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση).

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση