Οδηγίες για δημιουργία διαδικτυακής τάξης

Οι γονείς θα λάβουν στο email που έχουν δηλώσει στο σχολείο, πρόσκληση από τον κάθε καθηγητή για το διαδικτυακό μάθημα μέσω της εφαρμογής webex. Το email πρέπει να ανοιχτεί από την συσκευή που θα χρησιμοποιήσουν οι μαθητές για το διαδικτυακό μάθημα και στην πρόσκληση που θα δουν, θα πρέπει να πατήσουν το πράσινο πλαίσιο που γράφει «Join meeting». Στο ερώτημα «Να επιτρέπεται  στην εφαρμογή Webex Meet η πραγματοποίηση και διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων» πατάμε «ΑΠΟΡΡΙΨΗ», διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος χρέωσης.  Στη συνέχεια θα πατήσουν download και θα εγκαταστήσουν το πρόγραμμα webex που θα τους προταθεί. Έπειτα θα δουν το μήνυμα «You can join the meeting after the host admits you», δηλαδή θα περιμένουν από τον καθηγητή τους να τους κάνει δεκτούς στο μάθημα, την προγραμματισμένη μέρα και ώρα.

Εναλλακτικά μπορούν οι μαθητές να χρησιμοποιήσουν τον σύνδεσμο για το διαδικτυακό μάθημα που θα τους στείλει ο καθηγητής τους και χρησιμοποιώντας τον browser να συνδεθούν. Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα webex στον υπολογιστή τους.

Η μέρα και ώρα πραγματοποίησης των διαδικτυακών μαθημάτων  θα γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας, τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση