Αρχεία για Μάρτιος, 2024

Φύτευση αρωματικών φυτών και καθαρισμός της σχολικής αυλής

Μαρ 202430

Οι μαθητές της Β’ Λυκείου, μέλη της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου συμμετείχαν στη φύτευση αρωματικών βοτάνων και φυτών στη σχολική αυλή, προσφορά του γεωπόνου της περιοχής, κ. Γκαρελίδη Γ. Στη συνέχεια συμμετείχαν στον καθαρισμό της αυλής δίνοντας το καλό παράδειγμα στους συμμαθητές τους.  

25η Μαρτίου

Μαρ 202430

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου  πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Στη γιορτή αυτή οι μαθητές/τριες εστίασαν στη συμβολή της Θράκης στον αγώνα του ”21, τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Πρόγραμμα υποστήριξης μαθητών στις πληγείσες περιοχές του ν. Έβρου

Μαρ 202414

Το σχολείο μας συμμετείχε στο “Πρόγραμμα υποστήριξης μαθητών στις πληγείσες περιοχές του ν. Έβρου και της περιφέρειας Θεσσαλίας” που υλοποιεί ο φορέας Tipping point. Στο πλαίσιο αυτό οι μαθητές/τριές παρακολούθησαν τρεις συνεδρίες στις 22 και 27 Φεβρουαρίου με το εξής θέμα η κάθε μία: 1η συνεδρία: “Δεξιότητες για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών”. Μέντορας -εισηγητής: Φετοκάκης Μιχάλης, […]

 

Εδώ θα αναρτηθεί η περιγραφή για το σχολείο, π.χ. την ιστορία του, τους χώρους του, τις υποδομές και τον εξοπλισμό της σχολικής μονάδας.

Εργαστήριο πληροφορικής

Το εργαστήριο πληροφορικής είναι εξοπλισμένο με εννέα σύγχρονους υπολογιστές, οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες του σχολείο και της εκπαίδευσης, οι υπολογιστές αλλά και ο λοιπός εξοπλισμός χρησιμοποιείται από όλες τις τάξεις του σχολείου.  Στο εργαστήριο επίσης υπάρχουν: ηχεία, εκτυπωτές, σαρωτές αλλά και προβολικό.

  πλ 12.jpg.jpg .jpg .jpg .jpg

European Radio Logo

Σαν σήμερα

18/9/1834: Πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους, ορίζεται η Αθήνα.

Σκακιστική άσκηση

Σαν σήμερα

18/9/1834: Πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους, ορίζεται η Αθήνα.



Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων