ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας το πρόγραμμα για τα μαθήματα που πραγματοποιούνται στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα της Γ Λυκείου. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύσει έως τις 10 Απριλίου. Για οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί, θα σας κρατάμε ενήμερους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσω ανακοινώσεων στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Για την Α και Β Λυκείου : Παρακαλείσθε όλοι οι γονείς και κηδεμόνες να προβείτε σε εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο , ώστε να πάρετε κωδικό.  Ο Αριθμός Μητρώου κάθε μαθητή αναγράφεται επάνω στον έλεγχο επίδοσης του Λυκείου (είναι διαφορετικός από αυτόν του Γυμνασίου). Με αυτόν τον κωδικό θα εισέρχεστε και θα βλέπετε το υλικό που έχει αναρτηθεί από τους καθηγητές σε διάφορα μαθήματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Καθώς το σχολείο μας δεν έχει μπει στη λίστα (λόγω της μη ανανέωσης της λίστας τα τελευταία έτη και λόγω των λίγων ετών που λειτουργεί αυτόνομα από το Γυμνάσιο) , το υλικό θα υπάρχει μέσα στο Γυμνάσιο. Για το λόγο αυτό ,οι ενδιαφερόμενοι να ανατρέχουν σ εκείνο τον χώρο και να βρίσκουν το όνομα του καθηγητή που τους αφορά.

Από τη Διεύθυνση 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση