Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδικών Μαθημάτων για το σχολικό έτος 2021-2022

Σας ενημερώνουμε  ότι το ΥΠΑΙΘ οργανώνει τη λειτουργία Ενισχυτικής Διδασκαλίας για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα ειδικά μαθήματα για το έτος 2021-22. Πρόκειται για πρόγραμμα υποστήριξης στα εξεταζόμενα στις πανελλαδικές εξετάσεις ειδικά μαθήματα: Ελεύθερο Σχέδιο, 2) Γραμμικό Σχέδιο, 3) Γαλλικά, 4) Γερμανικά,5) Ιταλικά, 6) Ισπανικά, 7) Αρμονία, Ακουστική Ικανότητα,Μουσική Αντίληψη/Γνώση.

Στην Ενισχυτική Διδασκαλία ειδικών μαθημάτων συμμετέχουν προαιρετικά μαθητές/τριες της Γ’ τάξης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων με σκοπό την υποστήριξη και προετοιμασία τους για να συμμετάσχουν στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα ειδικά μαθήματα που έχουν επιλέξει και που δεν περιλαμβάνονται στα αντίστοιχα Ωρολόγια προγράμματα.

Για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών στα τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας ειδικών μαθημάτων, απαιτείται ηλεκτρονική αίτηση των γονέων/κηδεμόνων ή των ιδίων εφόσον είναι ενήλικες στην οποία δηλώνουν το ειδικό μάθημα/μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Παρακαλούμε λοιπόν τους κηδεμόνες των μαθητών που ενδιαφέρονται για τα παραπάνω μαθήματα που θα διδάσκονται μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου, να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο ΓΕΛ Μυκόνου  δηλώσεις ενδιαφέροντος έως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 13:00, όπου  θα δηλώνεται  το μάθημα ή τα μαθήματα που θέλετε να παρακολουθήσουν οι μαθητές.

Επισυνάπτουμε την Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στη Ενισχυτική Διδασκαλία.

https://blogs.sch.gr/lykmykon/files/2021/10/Υπόδειγμα_1-αίτησης_δήλωσης-μαθημάτων-2021_22-1.doc

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Γενικό Λύκειο Μυκόνου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση