Αύριο οι μαθητές του σχολείου μας που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση θα πρέπει να βρίσκονται στο γυαλό ντυμένοι με την ανάλογη ενδυμασία δίπλα στο Δημαρχείο και ώρα 12.15 για να προετοιμάζονται για την παρέλαση παρουσία της γυμνάστριας, η οποία θα ξεκινήσει 13.45.
Στις 12.00 ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες με την σημαία και τις παραδοδιακές σχολές θα κατέβουν στην Χώρα στην Μητρόπολη όπου θα ψαλθεί δοξολογία στην μνήμη των πεσόντων και η εκπαιδευτική κοινότητα θα απευθύνει λόγο για την 28η Οκτωβρίου. Κατόπιν κατά τις 12.30 θα κατέβουν στο μνημείο των πεσόντων (βρίσκεται στην μέση του γιαλού) για να αποδωθούν τιμές και 12.45 περίπου θα πάνε δίπλα στο Δημαρχείο για να ετοιμαστούν για την παρέλαση.
Στο τέλος της παρέλασης θα γίνουν παροδοσιακοί χοροί στο γιαλό που θα συμμετέχουν οι μαθητές του σχολείου μας.
Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Μυκόνου και η ώρα της παρέλασης (13.45 ) είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου μας (βλέπε παρακάτω).
Κάτω από : Χωρίς κατηγορία
Αφήστε μια απάντηση