ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΘΗΣΕΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι «Eφηβικές Aνησυχίες «…κάνε log in! θα αποτελέσουν και τη φετινή σχολική χρονιά 2023 – 2024 έναν κοινό διαδικτυακό τόπο για μαθητές και μαθήτριες Λυκείου, από  διαφορετικές περιοχές των Κυκλάδων, για να επεξεργαστούν θέματα που τους απασχολούν στην ιδιαίτερη φάση της εφηβείας.

Πρόκειται για διαδικτυακά εργαστήρια που έχουν στόχο την καλύτερη κατανόηση της φάσης της εφηβείας μέσα από το μοίρασμα συναισθημάτων, σκέψεων και προβληματισμών. Κάθε εργαστήριο είναι αυτοτελές, με ξεχωριστή θεματολογία, την οποία επεξεργάζονται οι συμμετέχοντες μέσα από ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, συζήτηση και δημιουργική αλληλεπίδραση. Μπορείτε να διαβάσετε το αποτύπωμα της τριετούς διαδρομής των διαδικτυακών εργαστηρίων στον σύνδεσμο www.thiseaskyklades.gr/?p=6093

ΦΩΤΟ

 

Το 1ο εργαστήριο έχει θέμα «ΠροσανατολίΖΩμαι» και στόχο τη διερεύνηση και την αναγνώριση προσωπικών στόχων, επιλογών και αποφάσεων ζωής. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, 11.00-13.30 με τη χρήση της πλατφόρμας zoom.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και μαθήτριες (ή οι γονείς τους)  χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου με εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZItf-usqTksHdAHzi16OgkAQXR4mxybpLqO Με την ολοκλήρωση των εγγραφών θα ενημερωθούν τηλεφωνικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τις λεπτομέρειες του εργαστηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήριο στο τηλέφωνο 2284024745 (καθημερινά 9.00-15.00) και στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης: http://thiseaskyklades.gr/?p=6541

 

 

 

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Γενικό Λύκειο Μυκόνου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση