ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΠΩ ΑΞΙΩΤΗ

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 12 Μαΐου 2023 στην ΚΔΕΠΠΑΜ στα πλαίσια του Διήμερου Αφιερώματος στη ΜΕΛΠΩ ΑΞΙΩΤΗ για τα 50 χρόνια από τον θάνατό της, το εκπαιδευτικό πολιτιστικό πρόγραμμα

Η ψυχή του νησιού από τα χτες ως τα σήμερα. Οι μαθητές/τριες γνωρίζουν τον τόπο τους μέσα από το έργο της μυκονιάτισσας συγγραφέως”.

Μαθήτριες και μαθητές της Α’ Λυκείου του ΓΕΛ Μυκόνου και ΕΠΑΛ Μυκόνου παρουσίασαν το πρόγραμμα που είχαν εκπονήσει το σχολικό έτος 2020-2021 ως μαθητές τότε της Β’ τάξης του Γυμνασίου Μυκόνου (υπεύθυνος καθηγητής Διονύσιος Μαρούλης) σε συνεργασία με τη Λέσχη Ανάγνωσης “Βιβλιοτρόπια” της Βιβλιοθήκης Παναγιώτη Κουσαθανά (υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγέλα Καλαφάτη) και με το Νεοελληνικό Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών – ΕΚΠΑ (υπεύθυνη καθηγήτρια Δώρα Μέντη).

Στην εκδήλωση προβλήθηκε, επίσης, το ντοκιμαντέρ του Γυμνασίου Μυκόνου “Μέλπω Αξιώτη”, το οποίο προλόγισε ο καθηγητής Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Η ομάδα εργασίας του προγράμματος ευχαριστεί την ΚΔΕΠΠΑΜ για την πρόσκληση και τη φιλοξενία, όπως και τους κύριους διευθυντές, καθηγήτριες και καθηγητές των σχολείων μας για την στήριξη και τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

ΜΕΛΠΩ ΑΦΙΣΑ 1                ΜΕΛΠΩ 3

 

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Γενικό Λύκειο Μυκόνου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση