Επίσκεψη των μαθητών της Α΄ Λυκείου Μελεσών στο «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS»
Οι μαθητές της Α’ Λυκείου Μελεσών στα πλαίσια του εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος “Θέλω να συμμετέχω» επισκέφτηκαν, την Πέμπτη 14 Μαρτίου, τις εγκαταστάσεις της διεθνούς οργάνωσης «Παιδικά Χωριά SOS» στη Φοινικιά Ηρακλείου.
Οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας της δομής, να εκφράσουν τις απορίες τους και να ευαισθητοποιηθούν σε ζητήματα φροντίδας και προστασίας των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.
Στη συνεχεία, είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στα σπίτια όπου μένουν οι οικογένειες, στο κεντρικό κτήριο όπου στεγάζονται γραφεία, στη βιβλιοθήκη, στις αίθουσες συναντήσεων και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο με την παιδική χαρά και το γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5.




