Αρχική » Νέα Ανακοινώσεις » Νέα Πλατφόρμα δήλωσης αυτοδιαγνωστικού Τεστ

Πρόσφατα σχόλια

Νέα Πλατφόρμα δήλωσης αυτοδιαγνωστικού Τεστ

Από σήμερα, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, τίθεται σε λειτουργία για τα σχολεία η πλατφόρμα edupass.gov.gr. Στην πλατφόρμα ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr και η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΙΑ COVID-19.

Υπόχρεοι υποβολής δήλωσης συμμετοχής είναι: (α) οι μαθητές/τριες, (β) το εκπαιδευτικό προσωπικό και (γ) κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο που συμμετέχει με φυσική παρουσία σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία π.χ. γονείς-επισκέπτες.

Από σήμερα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ δηλώνετε την σχολική κάρτα στην νέα πλατφόρμα. Αν εσείς θέλετε να έρθετε στο σχολείο, εισέρχεστε στην πλατφόρμα και δηλώνετε την πρόθεση επίσκεψης στους χώρους του σχολείου, ζητώντας να αποστέλλεται στη θυρίδα της σχολικής μονάδας τους η κατάστασή σας.

Για όλους ισχύει το εξής: Α) Σε περίπτωση που έχουν εμβολιασθεί ή που έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου η δήλωση αυτή πρέπει να γίνει μία μόνο φορά και Β) σε περίπτωση υποβολής σε διαγνωστικό (rapid/PCR) ή αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test), όσες φορές απαιτείται από το εκάστοτε ισχύον πλαίσιο, π.χ. για τους μαθητές που δεν έχουν εμβολιασθεί/νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου η αντίστοιχη δήλωση στο edupass.gov.gr πρέπει να υποβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα βράδυ και κάθε Πέμπτη βράδυ.

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων