«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ»

23 Οκτωβρίου, 2015 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

school

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση 129287/Γ2(ΦΕΚ 2769/2-12-2011 τ. Β΄)
το Γενικό Λύκειο Λιτοχώρου, διοργανώνει τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη της Β΄τάξης με προορισμό την Αθήνα , οδικώς από το Λιτόχωρο και ζητεί από τα ταξιδιωτικά γραφεία κλειστή προσφορά που θα κατατεθεί στο γραφείο της διευθύντριας του Λυκείου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12.00.
Η εκπαιδευτική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο 21/11/2015 (αναχώρηση) έως και 23/11/2015 (επιστροφή). Στην επίσκεψη αυτή θα συμμετέχουν 41 μαθητές , τρεις (3) συνοδοί καθηγητές και ένας (1) αρχηγός.
Για καλύτερη ασφάλεια των μαθητών της εκδρομής ζητείται η παροχή των εξής υπηρεσιών:

1. Μεταφορά από το Λιτόχωρο στην Αθήνα και αντίστροφα κατά την επιστροφή με λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας , σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα είναι στη διάθεση μας όλες τις ημέρες και ώρες.
2. Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων στο κέντρο της Αθήνας σε δίκλινα -τρίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές.
3. Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε περίπτωση ασθένειας μαθητή και μεταφορά του αεροπορικώς, εάν παραστεί ανάγκη.
4. Περιηγήσεις βάσει συμφωνημένου προγράμματος με σχετική ελαστικότητα για προσαρμογή στις συνθήκες της επίσκεψης
5. Άδεια λειτουργίας του ταξιδιωτικού γραφείου (ειδικό σήμα λειτουργίας)

6. Απόδειξη παροχής υπηρεσιών σε κάθε μαθητή για φορολογική χρήση .

Ο διαγωνισμός δεν είναι αποκλειστικά μειοδοτικός αλλά και ποιοτικός. γι΄αυτό ζητούμε την τελική συνολική αξία του ταξιδιού αλλά και την επιβάρυνση ανά μαθητή. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
Οι προσφορές, η σύμβαση που θα υπογραφεί και ο αριθμός του ασφαλιστηρίου συμβολαίου επαγγελματικής ευθύνης θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΤΣΙΑΡΓΑΛΗ ΜΕΤΑΞΙΑ

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ .

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.


Ιστορικό

Σαν σήμερα

28/3/1930: Η Κωνσταντινούπολη μετονομάζεται και επίσημα σε Ιστανμπούλ
   - Σχετικές αναρτήσεις

European Radio Logo

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση