Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΓΕΛ για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ έτους 2022

Ενημερώνουμε τους υποψηφίους που  συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις ότι  θα πρέπει  να προσέλθουν από τις 21/06/2022  έως 30/06/2022 στη σχολική μας μονάδα προκειμένου να δημιουργήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν  στη συνέχεια για την υποβολή  του Μηχανογραφικού  Δελτίου  για την  εισαγωγή τους   στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και του Παράλληλου Μηχανογραφικού  Δελτίου για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ που εξετάστηκαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, προκειμένου  να δημιουργήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα πρέπει να έχουν  μαζί τους   το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Δικαίωμα προσωπικού κωδικού ασφαλείας έχουν οι:

  • Τελειόφοιτοι και απόφοιτοι  που συμμετείχαν  στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2022, προκειμένου να υποβάλλουν ΜηχανογραφικόΔελτίο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο γιαεισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.
  • Τελειόφοιτοι  που δε συμμετείχαν  στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2022, προκειμένου να υποβάλλουν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.
  • Απόφοιτοι με την κατηγορία 10% που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς νέα εξέταση για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2022, προκειμένου να υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τη Βεβαίωση συμμετοχής έτους 2020 ή 2021. 

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο παρακάτω έγγραφο:

ΕΞΕ – 75636 – 2022 -1

Κατηγορίες: Νέα - Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.