Αρχική » ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ » UNESCO » ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΜΑΔΑΣ UNESCO 2016-17

ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΜΑΔΑΣ UNESCO 2016-17

              ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΜΑΔΑΣ UNESCO  2016-17

 

1. Χριστουγενιάτικο  Παζάρι

Η ομάδα μας διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο παζάρι με γλυκά και φαγητά που ετοίμασαν μαθητές του σχολείου μας τα οποία πουλούσαν σε πολύ χαμηλές τιμές. ‘Ετσι δημιουργήθηκε γιορτινή ατμόσφαιρα και με τα χρήματα  που συγκεντρώθηκαν αγοράστηκαν τρόφιμα τα οποία παραδόθηκαν στην τοπική ενορία η οποία φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες των συνανθρώπων μας όπου χρειάζεται.

 

DSC01841

DSC01838

 

2. Συλλογή τροφίμων

Παράλληλα οργανώθηκε συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία παραδόθηκαν επίσης στην τοπική ενορία για να παραδοθούν στις οικογένειες που είχαν ανάγκη

 

DSC01833

 

3. Γωνιά Ανακύκλωσης

Σε ειδικά διαμορφωμένο  χώρο του σχολείου, με τη συνδρομή του δήμου, δημιουργήθηκε γωνιά ανακύκλωσης. Οι μαθητές και το προσωπικό του σχολείου μπορούν να ανακυκλώνουν: μπαταρίες  και ηλεκτρικές μικροσυσκευές. Επίσης υπάρχουν ήδη από την προηγούμενη χρονιά σε κάθε αίθουσα μικροί κάδοι ανακύκλωσης. Ακόμα γίνεται συλλογή πλαστικών καπακιών.

 

 

DSC01898

 

 

4. Εκδήλωση κατά της ΒΙΑΣ

Η ομάδα μας διοργάνωσε εκδήλωση  όπου μέσα από την προβολή spot και ταινίας μικρού μήκους, τα οποία παρουσίασαν στους συμμαθητές τους,τάχθηκαν κατά της βίας και υπέρ της ισότητας και της αλληλεγγύης όλων των ανθρώπων.

DSC01897

 

5. Έτος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Ομάδα μαθητών του  σχολείου μας συμμετείχεστον εορτασμό που διοργανώθηκε σε αίθουσα του Υπ. Παιδείας για τον εορτασμό του έτους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

Capture

 

Kατηγορίες

European Radio Logo

   Υπεύθυνος site:

Αντώνης Τσιγώνιας

    Μαθηματικός

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση