Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκδρομή Γ’ Λυκείου στη Θεσσαλονίκη (Προθεσμία: 20/12/2019)

ΕΚΔΡΟΜΕΣ Εκπαιδευτικές δράσεις Επικαιρότητα Προκηρύξεις

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση πενθήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης της Γ΄ τάξης του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών και της Γ΄ τάξης των Λυκειακών Τάξεων Μεσοβουνίων στη Θεσσαλονίκη από 5 έως 9 Μαρτίου 2020 (Αρ. πρωτ. 640/13-12-2019)

Το άνοιγμα των φακέλων και η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει στο Βαλλιάνειο Γενικό Λύκειο Κεραμειών στις 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 το μεσημέρι.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης έχει ως εξής:Λήψη αρχείου

Α. Προορισμός: Η εκδρομή έχει προορισμό τη Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 μέχρι και τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 (τέσσερις διανυκτερεύσεις). Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα πραγματοποιηθούν με αφετηρία και προορισμό τη Θεσσαλονίκη επισκέψεις σε αξιοθέατα και χώρους της ευρύτερης περιοχής, σύμφωνα με το πρόγραμμα, καθώς και δύο επισκέψεις εκτός Θεσσαλονίκης, ειδικότερα:

  1. Επίσκεψη στην Έδεσσα – Λουτρά Πόζαρ
  2. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας

 

Β. Αριθμός συμμετεχόντων: Ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων στην εκδρομή έχει ως εξής:

[1] ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ:  Μαθητές: 31 (τριάντα ένα). Συνοδοί καθηγητές:  3

[2] Λ.Τ. ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ: Μαθητές: 4 (τέσσερις) Συνοδοί καθηγητές: 2

 

ΣΥΝΟΛΟ: ΜΑΘΗΤΕΣ 35 / ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: 5

 

Η αναχώρηση θα γίνει στις 5 Μαρτίου 2020, ημέρα Πέμπτη από το κτήριο του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών για τους μαθητές και συνοδούς του Λυκείου Κεραμειών και από το κτήριο του Γυμνασίου-Λ.Τ. Μεσοβουνίων για τους μαθητές και συνοδούς των Μεσοβουνίων.

Η επιστροφή θα γίνει στις 9 Μαρτίου 2020, ημέρα Δευτέρα  στο κτήριο του Βαλλιάνειου Γενικού Λυκείου Κεραμειών για τους μαθητές και συνοδούς του Λυκείου Κεραμειών και στο κτήριο του Γυμνασίου-Λ.Τ. Μεσοβουνίων για τους μαθητές και συνοδούς των Μεσοβουνίων.

Αφήστε μια απάντηση