ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑΛήψη αρχείου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ – ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΕΛ ΚΑΤΣΙΚΑ 2024

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (ΕΛΕΜΑΣΥΝ) ΠΡΑΓΑ (1-5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024)

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Το κάστρο των Ιωαννίνων : κέντρο κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής» που υλοποιείται το τρέχον σχολικό έτος 2023-24 στο σχολείο μας, μαθητές/τριες της Β΄ τάξης και οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί του προγράμματος συμμετείχαν την στο 3Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΕΛΕΜΑΣΥΝ , την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 στην Πράγα.

Τα μέλη της μαθητικής ομάδας εκπόνησαν και παρουσίασαν εργασία με θέμα : «Συγκριτική μελέτη του Κάστρου των Ιωαννίνων και του Κάστρου της Πράγας».

Μέσω της συμμετοχής τους στο Συνέδριο, οι μαθητές/τριες είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ,να εκφραστούν ελεύθερα, να μοιραστούν σκέψεις, να αναλάβουν ρόλους εισηγητή/τριας, να αλληλεπιδράσουν με μαθητές/τριες άλλων σχολείων, να βγουν από τα στενά όρια του σχολείου και της σχολικής τάξης και να αποκτήσουν εμπειρία στις εργασίες ενός Διεθνούς Συνεδρίου.

Με την υπευθυνότητα, τη σοβαρότητα και την άψογη παρουσία τους οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο το σχολείο μας!!

Στο πλαίσιο της συμμετοχής στο Συνέδριο στην Πράγα, η μαθητική ομάδα και οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί του προγράμματος επισκέφθηκαν συνολικά τρεις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες : την Πράγα , τη Βουδαπέστη και το Βελιγράδι. Ξεναγήθηκαν και γνώρισαν από κοντά σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος της κάθε πόλης. Οι εμπειρίες και τα γνώσεις που αποκόμισαν οι μαθητές/τριες από αυτή την εκπαιδευτική εκδρομή, θα αποτελέσουν αναμφίβολα πολύτιμες εμπειρίες ζωής για το μέλλον τους!

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΚΕΦΑΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΠΕ78 & ΠΕ02)

ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΠΕ06)

ΧΟΪΝΑ ΑΝΝΑ (ΠΕ02)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ/ΡΙΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

Όσοι/ες από τους υποψηφίους/ες έχουν τα προσόντα, πληρούν τις προϋποθέσεις, δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του Κεφαλαίου Β της παρούσης και επιθυμούν να καταταγούν ως Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί ή Δόκιμοι Πυροσβέστες θα πρέπει:

α. να έχουν υποβάλει αίτηση – δήλωση συμμετοχής* στις Πανελλαδικές εξετάσεις (ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ.) έτους 2024 σε σχολικές μονάδες ή όπου αλλού καθορίζεται σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ή να έχουν φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που διενεργήθηκαν τα έτη 2022 ή 2023, (*ανεξάρτητα από το αν έχουν δηλώσει επιθυμία να είναι υποψήφιοι/ες σε σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας) και επιπλέον

β. να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το Διαγωνισμό, στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr, τις ημερομηνίες από Τρίτη 19/03/2024 έως και Τρίτη 26/03/2024**. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν.1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει αποκλεισμό από το διαγωνισμό και τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.

Ολόκληρη η προκήρυξη εδώ

Πρόγραμμα – Οδηγίες Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ) Υποψήφιων Σπουδαστών ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ Έτους 2024

Οδηγίες προς τους δεκτούς υποψηφίους της ΣΣΑΣ

Κατάσταση Δεκτών Υποψηφίων 2024

Πρόγραμμα ΠΚΕ Έτους 2024

Πρόγραμμα Erasmus+ KA1

Κατά τα έτη 2022-24 το ΜΑΡΟΥΛΕΙΟ ΓΕ.Λ. ΚΑΤΣΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  υλοποιεί πρόγραμμα Erasmus+ KA1 επιμόρφωσης εκπαιδευτικών . Για γενικές πληροφορίες για το πρόγραμμα πατήστε εδώ
Για πληροφορίες για το εκπαιδευτικό σύστημα της Πορτογαλίας πατήστε εδώ , της Ισλανδίας πατήστε εδώ , της Φινλανδίας πατήστε εδώ.
Για το ebook με σενάρια μαθημάτων βασισμένα στα παραπάνω συστήματα προσαρμοσμένα στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών των ΓΕ.Λ. πατήστε εδώ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την εισαγωγή στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας μέχρι 25-02-2024 και ώρα 15:00.

     Δικαιολογητικά

  1. Ταυτότητα
  2. Αίτηση πανελλαδικών
  3. Δύο φωτογραφίες τύπου ταυτότητας
  4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (τρίτεκνοι – πολύτεκνοι)

 

Τηλέφωνα  για ραντεβού 2651 440565 ή 2651 44577

Ολόκληρη η προκύρηξη εδώ

 

 

Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σας ενημερώνουμε  ότι, η Προκήρυξη για την εισαγωγή  ΙΔΙΩΤΩΝ  στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, με το σύστημα των ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr) (ΑΔΑ: ΨΑΛΨ4653ΠΩ-Κ6Ξ), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Οι υποψήφιοι/ες που επιθυμούν να εισαχθούν στις Σχολές του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υποβάλουν ΠΛΗΡΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στην προκήρυξη, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει τις ημερομηνίες από 01/02/2024 ημέρα Πέμπτη, έως και 14/02/2024 ημέρα Τετάρτη.

Ολόκληρη η προκύρηξη εδώ

Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) [Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Σχολή Ικάρων (ΣΙ)], Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) [Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)], Ακαδημαϊκού Έτους 2024- 25/ Οδηγίες για Προκαταρτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ)

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών/τριών ΑΣΕΙ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2024-2025. Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.
H υποβολή της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης του υποψηφίου, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.asei-assy.mil.gr.
Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών θα γίνεται από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 08:00 έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 24:00.

Ολόκληρη η προκήρυξη εδώ

«Κατάθεση Δελτίου Απογραφής Στρατεύσιμων Κλάσης 2027»

«Oσοι άρρενες στρατεύσιμοι κλάσεως 2027 (γεννηθέντες το 2006) επιθυμούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά από 2-1-2024 έως 31-3-2024, Δελτίο Απογραφής μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης «gov.gr», είναι απαραίτητο να διαθέτουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου και κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet»

ΜΑΡΟΥΛΕΙΟ ΓΕΛ ΚΑΤΣΙΚΑ

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Translate

Σαν σήμερα

16/6/1913: Αρχίζει ο Β Βαλκανικός Πόλεμος, με την επίθεση της Βουλγαρίας εναντίον της Σερβίας και της Ελλάδας.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση