Δημοσιευμένο στην κατηγορία Τσικνοπέμπτη

Τσικνοπέμπτη στην αυλή

Τηρώντας το έθιμο κι ακολουθώντας μια παράδοση βαθιά ριζωμένη, «τσικνίσαμε» και φέτος στην αυλή του σχολείου, αξιοποιώντας έτσι τον -προγραμματισμένο από την αρχή της σχολικής χρονιάς- περίπατο του Φεβρουαρίου.

Οι προβλέψεις για τον καιρό ήταν δυσοίωνες, όμως η προνοητικότητα και η καλή οργάνωση βοήθησαν μαθητές κι εκπαιδευτικούς  να διασκεδάσουν όλοι μαζί, χωρίς να εμποδίσει η βροχή, που ευτυχώς καθυστέρησε να ξεσπάσει.

Ο έγκαιρος προγραμματισμός, ο καλός σχεδιασμός, η επιτυχημένη οργάνωση, η αγαστή συνεργασία,  η αυτενέργεια, η πρωτοβουλία,  η συνύπαρξη, η αποκατάσταση του χώρου μετά την ολοκλήρωση, όλα όσα απαιτούνται  για να έρθει σε πέρας μια τέτοια δράση, αποδεικνύουν ότι το σχολείο πρέπει πλέον να στοχεύει  στην καλλιέργεια πολλών και διαφορετικών δεξιοτήτων στους μαθητές.

Καλές αποκριές!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση