parapono…….!!!!!!!!

ena 8ema pou endiaferei olh th B lukeiou!!!EKDROMH!!!anarotiemai gt h B dn borei na paei

ekdromi ws ta3i alla me ta programmata(politistiko,perivallontiko,agwgi ugeias)! auto den einai

dikaio gt dn exoun ola ta paidia th dynatotita na katsoun parapano wres gt exoun frontistiria

alla kai diavasmata………!topo8etei8eite panw sto 8ema mas afora olous……..!!!!!!11

6 σχόλια στο “parapono…….!!!!!!!!”

  1. kai egw akrivws authn tn aporia exw!!!k apo oti gnwrizw auto dn sumvainei s kanena allo sxoleio…mono st diko mas!!to swsto einai oti olh h B lukeiou dikaioutai na paei ekdromh ane3arthta apo to an parakolou8ei programmata h’ oxi…telos pantwn emeis outws h allos 8a pame ekdromh me ta programmata auta..elpizw apla na alla3ei olo auto sto mellon…einai sta xeria ta dika mas kai twn ka8hghtwn na to alla3oume auto!

  2. Γειά σας μετά από πολύ καιρό! Ο νόμος απαγορεύει τις πολυήμερες εκδρομές στην Α και Β Λυκείου. Εξαιρεί μόνο όσες είναι εκπαιδευτικές και γίνονται στα πλαίσια προγραμμάτων περιβαλλοντικών, πολιτιστικών κ.λ.π., οι οποίες πάντα είναι ΚΑΙ ψυχαγωγικές. Δεν είναι ξενυχτικές και οινοποτικές. Αυτές γίνονται για να επιβραβευτούν μαθητές που με την καρδιά τους βοηθούν τις προσπάθειες που κάνει το σχολείο όχι απαραίτητα παραμένοντας μετά το σχόλασμα, αλλά και αναλαμβάνοντας καθήκοντα στην εξοικονόμηση ενέργειας ή στην ανακύκλωση ή σε θέματα πολιτιστικά. Τώρα αν ένας μαθητής απαξιεί για αυτά γιατί έχει πολλές ώρες φροντιστήριο, τί να του κάνουμε, ας πάει εκδρομή με το φροντιστήριο 🙂

    Ο καθηγητής σας

  3. ε καλά και η τρίτη πέρσυ 2μερη πήγε μαζί με τη φετινή Β και ουτε 2 μέρες δεν ήταν!!!! και με το φροντιστήριο περνάμε σήμερα στα πανεπιστημια οχι με τα περιβαλλοντικά προγράμματα!!!!!!!!!!!

  4. 8elei k ekdromh???????????xa xa xa ……mia n pane k auth n xalasei opws xalasan t dikh mas persi pou mas t kouvalhsan…adikos kopos geia politistika k perivalontika…..apolitista paramenoun orismena paidia….mh trela8oume teleiws uparxei k ena orio s oti kaqnoume autoi exoun 3efugei an isxuei auto gia 3 ekdromes…..ka8hste spitia sas re….

  5. Ευτυχώς κλείσαμε λίγο και μπόρεσα να απαντήσω. Γιατί τα 2 προηγούμενα σχόλια με στεναχώρησαν αρκετά.
    Στο προ-προηγούμενο πρώτα, δε θα διαφωνήσω με το ό,τι οι παραπάνω ασκήσεις που μπορεί να λύνετε στο φροντιστήριο, σας δίνουν μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σας. Πιστεύω όμως ότι σαν σχολείο κάνουμε ό,τι νομίζουμε καλύτερο και ό,τι είναι δυνατό για να σας δώσουμε τα απαραίτητα για τα πανεπιστήμια. Έζησα 20 χρόνια κάνοντας ιδιαίτερα, και τώρα στο σχολείο κάνω όσα έκανα και τότε, και μάλιστα και κάποια παραπάνω. Όπως εργαστηριακές ασκήσεις και χρήση εποπτικών μέσων που βοηθούν να κατανοήσετε και να συμπαθήσετε το μάθημα. Και προσπαθώ να βελτιώνομαι.
    Τα περιβαλλοντικά, πολιτιστικά και αγωγής υγείας τώρα, τα θεωρώ σπουδαιότατα. Μας κάνουν όλους καλύτερους ανθρώπους. Καλύτερους επιστήμονες ή καλύτερους αγρότες. Κι αν θέλετε, θα έπρεπε να υπάρχουν και αγωγής …ηθικής! Γιατί πανεπιστημιακός ήταν ο καθηγητής που έπαιρνε 250€ από κάθε φοιτητή για να τον περνά στο μάθημά του. Και οι γιατροί που παίρνουν φακελάκι από πανεπιστήμια βγήκαν. Επομένως δεν αρκεί μόνο να σας βάζουμε στα πανεπιστήμια. Χρειάζονται πολλά ακόμα…
    Στο προηγούμενο τώρα, με στεναχωρεί αυτή η φαγωμάρα μεταξύ τάξεων. Είστε όλοι παιδιά μας και αδέρφια μεταξύ σας. Πέρσυ πήγαμε διήμερη σαν μία ομάδα. Κάποιοι παρέβησαν τους κανόνες και την πληρώσαμε όλοι όπως είχαμε ξηγηθεί. Και σε μας αρέσουν οι εκπαιδευτικές εκδρομές και τις θεωρώ σπουδαιότερες και από το μάθημα! Και προσπαθούμε να πηγαίνουμε όσες περισσότερες γίνεται. Βοηθείστε και εσείς να πηγαίνουν όλα καλά και να ευχαριστιόμαστε όλοι. Ας σταματήσουμε να τρωγόμαστε για να τις χαρούμε τουλάχιστον φέτος.
    Άντε, καλά Καρπενήσια, Θεσσαλονίκες, Κρήτες!

Αφήστε μια απάντηση