“ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ” ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Θα ήθελα να σας εκφράσω με μεγάλη θλίψη ένα γεγονός το οποίο συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό στο σχολείο μας το οποίο είναι και παράνομο.Γιατί ορισμένοι καθηγητές που διδάσκουν στο ΓΕ.Λ Καρύστου κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές του σχολείου μας?Το θεωρείται αυτό σωστό?Ας μου απαντήσει κάποιος καθηγητής.

9 σχόλια στο ““ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ” ΜΑΘΗΜΑΤΑ”

  1. Το μετέφερα εδώ να μην γεμίζουμε με πολλές δημοσιεύσεις με το ίδιο θέμα.

    lykkarys είπε:
    Γιατί δεν απαντάει κανένας καθηγητής στο θέμα που έθεσε ο lykkarys για τα ιδιαίτερα μαθήματα?(μήπως απαγορεύεται να γράφουμε και για τέτοια θέματα?Δεν τα θεωρείτε σοβαρά?)Ας απαντήσει επιτέλους ένας υπεύθυνος καθηγητής!!!

  2. Ήρεμα. Φυσικά και θα απαντούσα. Έλειπα όμως για Σ/Κ και μόλις γύρισα μπήκα στο blog και με χαρά είδα πως η κουβέντα έχει ανάψει. Φυσικά και το θέμα είναι σοβαρό. Φυσικά και δεν το θεωρώ σωστό. Τόσο απέναντι στους μαθητές όσο και στους αδιόριστους φροντιστές.
    Όσο ήμουν αδιόριστος δούλεψα 20 χρόνια στην “παραπαιδεία” και αντιμετώπιζα τον αθέμιτο ανταγωνισμό κάποιων καθηγητών του σχολείου που έκαναν ιδιαίτερα σε μαθητές τους γνωρίζοντας -προφανώς- τα θέματα που οι ίδιοι θα έβαζαν τον Ιούνιο. Είχα μάλιστα περίπτωση μαθήτριας που έκανε ιδιαίτερο με εμένα για να καταλαβαίνει και ταυτόχρονα με την καθηγήτρια του σχολείου της για να παίρνει βαθμό!!
    Τώρα που διορίστηκα στο δημόσιο υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην κάνω και εγώ αυτά που δεν μου άρεσαν. Προσπαθώ μάλιστα τα θέματά μου να μη χρειάζονται καν φροντιστήριο για να απαντηθούν.
    Κι αν αύριο δεν έχω να ζήσω τα παιδιά μου θα ψάξω για ιδιαίτερα στο παραπέρα χωριό ή θα συμπληρώνω το εισόδημά μου δουλεύοντας γκαρσόνι.
    Όμως πριν κλείσω έχω να πω πως όταν “λαδώνουμε” π.χ. μια πολεοδομία για να κάνουμε τη δουλειά μας, φταίει η πολεοδομία που “λαδώνεται”, άλλο τόσο όμως φταίμε και εμείς που “λαδώνουμε”.
    Α.Κ.

  3. ειναι απαραδεκτο να κπ καθηγητεσ να ξεχωριζουν μαθητες μονο και μονο επειδη κανοΥν ιδιαιτερα. που ξερουν ομως αυτοι αν εχουν την οικονομικη δυνατότητα??????? εξαλλου η παιδεια ειναι ΔΩΡΕΑΝ
    !!!!!!!!!!

  4. Παιδιά έλεος αυτό είναι το θέμα?, ποιος θα κάνει το πιο πικρόχολο σχόλιο για κάποιο καθηγητή υπονοώντας το όνομά του.? Όποιος θέλει χτίζει ό,τι θέλει και δε νομίζω ότι μας πέφτει λόγος πάνω στο θέμα. Το blog δεν έγινε για να ξεκινήσουμε καινούρια μορφή κουστομπολιού, το “ηλεκτρονικό”, αντί να βρίσκουμε και να δημοσιεύουμε ενδιαφέροντα και ενημερωτικά θέματα, γράφει ο καθένας για όποιο καθηγητή αντιπαθεί κάτι και ξεκινάμε όλοι μαζί το θάψιμο. Δεν νομίζω να λύνονται έτσι τα προβλήματά μας μαζί τους ούτε και να κερδίζουμε τίποτα ουσιαστικό.

Αφήστε μια απάντηση