Κανόνες του blog

Για να μπορεί να λειτουργεί σωστά το blog μας, πρέπει όλοι μας να πειθαρχούμε σε κάποιους κανόνες ώστε να παρουσιάζουμε τις απόψεις μας χωρίς να προσβάλλουμε κανένα μαθητή ή καθηγητή.

Παρακαλείστε να:

1) Μη χρησιμοποιείτε απρεπείς εκφράσεις.

2) Μη κάνετε προσωπικές επιθέσεις σε μαθητές ή καθηγητές  χωρίς λόγο.  Δε χρειάζεται να προσβάλλουμε τους άλλους επειδή γράφουμε ανώνυμα.

3) Μη γεμίζετε το blog με άσκοπες δημοσιεύσεις. Γίνεται βαρετό και χαλάει την εικόνα του σχολείου μας.

Μη μας φέρετε στη δύσκολη θέση να διαγράψουμε δημοσιεύσεις που δε συμφωνούν με αυτούς τους κανόνες. Στόχος μας είναι να φιάξουμε ένα blog που θα ευνοεί τη συζήτηση γι ‘αυτό δε χρειάζεται να κάνουμε κατάχρηση της ανωνυμίας μας. 

Για να διευκολύνετε όσους διαβάζουν και όσους οργανώνουν το blog παρακαλείστε να:

1) Βάζετε κατατοπιστικό τίτλο σε ΟΛΕΣ τις δημοσιεύσεις σας (Τον τίτλο τον πληκτρολογείτε στο πλαίσιο ακριβώς πάνω από το πλαίσιο που γράφετε το κείμενο της δημοσίευσής σας).

2) Αν θέλετε να απαντήσετε σε κάποια δημοσίευση να γράφετε ένα σχόλιο ΜΕΣΑ σε αυτή και να μη δημιουργείτε καινούριες δημοσιεύσεις χωρίς λόγο.

3) Προσπαθείστε όταν γράφετε μία καινούρια δημοσίευση να την εντάσσετε στην κατάλληλη κατηγορία. (Για να βάλετε τη δημοσίευσή σας σε μία κατηγορία, αφού γράψετε το κείμενό σας επιλέγετε την κατάλληλη -από το πλαίσιο δεξιά- και μετά πατάτε δημοσίευση)

Αφήστε μια απάντηση