Γενικό Λύκειο Καρέα
2 Σεπ 2021

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Συντάκτης: Κριπαροπούλου Αντιγόνη | Κάτω από: Ανακοινώσεις

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α’ Λυκείου,

Οι εγγραφές δύνανται να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά ή διά ζώσης όπως περιγράφονται παρακάτω, με βάση τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής της διασποράς του covid-19.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε αποκλειστικά  στο διάστημα 2/9/2021 – 10/9/2021 να αποστείλετε στο mail mail@lyk-karea.att.sch.gr   υπεύθυνη δήλωση (επισυνάπτεται παρακάτω), φωτοτυπία της ταυτότητας του μαθητή/τριας κα τις δύο όψεις καθώς  και την εκτυπωμένη βεβαίωση εγγραφής από το e-eggrafes (Προσοχή θα πρέπει να αναγράφει το Λύκειο τοποθέτησης ΓΕΛ ΚΑΡΕΑ για την εγγραφή του παιδιού σας στο σχολείο μας).

Η ΥΔ και μπορεί να κατατεθεί με δύο τρόπους: α) τυπώνοντας, υπογράφοντας και σκανάροντας το επισυναπτόμενο υπόδειγμα, αφού θεωρήσετε το γνήσιο της υπογραφής σας  σε ΚΕΠ, ή β) καταθέτοντας ηλεκτρονική ΥΔ μέσω του gov.gr, αντιγράφοντας το κείμενο που επισυνάπτεται στο υπόδειγμα.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ηλεκτρονικά και απαιτείται να γίνει διά ζώσης θα υποβάλετε την παραπάνω ΥΔ  κατά την επίσκεψή σας στο σχολείο. Οι διά ζώσης εγγραφές θα γίνονται από τις 2/9/2021 έως και και τις 10 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 9 π.μ. έως τη 13:00  μ.μ., στο χώρο του σχολείου τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής της διασποράς του COVID-19.

Για τους/τις μαθητές/τριες των υπολοίπων τάξεων και εφόσον δεν έχει μεταβληθεί κανένα στοιχείο (π.χ. κηδεμόνας, στοιχεία επικοινωνίας με τον κηδεμόνα, ταυτότητα) παρακαλούμε να μας αποσταλεί ηλεκτρονικά το έντυπο της ηλεκτρονικής εγγραφής.Λήψη αρχείου

Αφήστε μια απάντηση