Γενικό Λύκειο Καρέα
29 Αυγ 2019

«Έγκριση διοργάνωσης του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών 2020 του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για μαθητές/τριες Λυκείων – σχολικό έτος 2019-2020».

Συντάκτης: Κριπαροπούλου Αντιγόνη | Κάτω από: Εκπαιδευτικά Προγράμματα-Διδακτικές Επισκέψεις- Άλλες δράσεις

Η διοργάνωσης του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών 2020 του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για μαθητές/τριες Λυκείων, σχολικού έτους 2019-2020 αφορά μαθητές/τριες δημόσιων και ιδιωτικών Λυκείων της χώρας.

Επισημαίνεται ότι η υλοποίηση του εν λόγω διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί με τις εξής προϋποθέσεις:

1) Η γνωστοποίηση της προκήρυξης του διαγωνισμού στα σχολεία να γίνει κατά τρόπο θεμιτό και πρόσφορο και στο ευρύτερο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών και των μαθητριών και όχι με αποκλειστικό στόχο τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.
2) Η συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών, των εκπαιδευτικών και των σχολικών μονάδων στον διαγωνισμό να είναι προαιρετική.
3) Η διενέργεια του διαγωνισμού να γίνει με ευθύνη της Οργανωτικής Επιτροπής των διοργανωτών, σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας και να μην υπάρξουν χορηγοί και διαφημιστικό ή προωθητικό υλικό σε οποιαδήποτε φάση του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στον Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Ζαχείλα Λουκά, (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, 28ης Οκτωβρίου 78, 383 33 Βόλος), στα τηλέφωνα: 24210-74916, 6944.535455 και στο email:
zachilas@uth.gr .
Επισημαίνεται ότι ο πίνακας κατάταξης της 3 ης φάσης «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» αποτελεί κριτήριο με το οποίο θα στελεχωθεί η Ολυμπιακή Ομάδα Οικονομικών, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην 3η Διεθνή Ολυμπιάδα Οικονομικών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.